Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ibot+loader Problem

dragonn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. a wiec tak włączam edx33 klikam start włączam ibota przepisuje cyferki z bot port klikam connect włączam loadera klikam redirect ip kopiuje cyfry z login port i klikam lanuch... i wyskakuje błąd a mianowicie fatal error pisze tam: ACTIVE_SESION::_OnMsgReceviedBeforeHandhshake()-Handshake server signature error...

Proszę o pomoc.:)

Opublikowano

Niby sam założyłem podobny temat i kiszka nikt jakoś niemiał pomysłu na pomoc. Tu też niewidzę tego w "różowych" kolorach. Ehh niechce mi sie czekać do wtorku na loadera ;/

Opublikowano

@Up

Heh chłopaczku pokaż mi post gdzie wmawiałem komuś , że nie ma loadera itp.. skoro sam tego potrzebowałem.

To samo mam...chyba trzeba na nowego loadera poczekac...

sam pisałeś takie rzeczy , to raz ;)

a skoro wiedziałeś o podmianie clienta to dlatego musisz na mnie najeżdżać ? To nie Ty zakładałeś topic , a ja starałem się pomóc koledze , który założył topic.. podmiana mi pomogła więc staralem się pomóc innym.

Ta dyskusja nie ma sensu.

Przepraszam za spam ;) ;*

@Down

heh.. ;)

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku

Smoke Weed !

Peace.

11495ig1.png8538mh8.png

userbar169678ai7mh4.gif6132wu9.gif

cod2userbar6emgy1hm0.jpgxbox360userbarfn3.gif

Opublikowano

Mam problem z ibotem. załączam etc, hooksuje i jak włączam loadera wpisuje login potr to pisze mi "program sro_client przestał działać" coś w tym stylu. Pomocy.

Opublikowano

hmmm denrwuje mnie juz ten ibot. sćiągnołem nową wersję insaluje i to samo co u kolegi ACTIVE_SESION::_OnMsgReceviedBeforeHandhshake()-Handshake server signature error.

Zauważyłem że juz w noweszej versji niebyło hookEdx33 i unhookEdx33.

Opublikowano

@UP

To nic nie da . Ale Szefo zna inne rozwiazania ^^

ACTIVE_SESION::_OnMsgReceviedBeforeHandhshake()-Handshake server signature error.

Podam pare rozwiazan :

Zrestartuj komputer .

Wylacz edx33 i zaloguj sie normalnie .

Wylacz edx33 i uzywaj srproxy.

Jezeli nic z tego nie pomoglo to musiales cos zrobic zle .

Mam 100% pewnosci , ze jak wylaczysz edx33 to nie bedzie tego bledu . Bot przestanie dzialac, wiec... SrProxy jest na recyfer.info .

Powodzenia .

@DOWN

Jesli wylaczysz edx33 to na 100% powinno pomoc . Nie wmawiaj mi , ze to nie dziala . Jak juz bedziesz chcial napisac , ze nie rozwiazuje problemu to najpierw to zrob .

20358.gif
Opublikowano
Ale Szefo zna inne rozwiazania ^^

Te twoje rozwiązania w niczym nie pomagają...

@Edit

Miałem ten sam problem, i jakoś z nowym loaderem śmiga jak dawniej, więc nie wiem dlaczego u ciebie nadal nie chodzi...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...