Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktory komp lepszy?

Upity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma racje

1.Komp z allegro to kasa wydana w błoto. Ten 1 ma grafikę mega chujową, zasilacz no name

2. Drugi tak samo grafika przechujowa i zasilacz no name

Amd jest lepsze w zestawach poniżej 2000, potem już Sandybirdge

Opublikowano

to czemu nie złożysz sobie kompa ? o.0

po kiego tracić kasę na jakieś ciulowe podzespoły jak można zaoszczędzić i kupić lepsze + dodać te swoje o.0

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Polecam ten 2 ;D

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Ciekawe jak procesor ktory ma pierwszy komp kosztuje sam 700zł pomysl ziom _ dysk 1TB i plyta glowna za 200zł ..

Nie bij mamo !

Opublikowano

1. beznadzieja "Le Fu!" i wogóle dno. większość noname

2. ładna obudowa to nie wszystko, zasilacz z czarnej listy, karta graficzna pozostawi ci duży niedosyt i brak dokładnej nazwy ramu " tylko najlepszych producentów (...)" co to ma być?

Podsumowanie: 1. dno totalne, 2. duży niedosyt, obudowa taka sobie, procesor taki sobie.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Ciekawe jak procesor ktory ma pierwszy komp kosztuje sam 700zł pomysl ziom _ dysk 1TB i plyta glowna za 200zł ..

dla tego wg. mnie AMD ma przewagę nad intelem.

AMD Phenom II X4 3,2 Ghz bez podkręcania kosztuje koło 400pln, a intel i5 700pln, w czym różnica ? w reklamie... jakaś reklama media marktu czy innego ścierwa pokazują laptopa.

"Najnowszy procesor Intel bla bla bla, jaki to on nie cudny" i na koniec spotu "Intel Insajd" tak samo jest w wielu rzeczach.

AMD nie ma raklamy, i dla tego jest tańszy bo za reklame trzeba płacić.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Takie NoName to gówna . Kupiłem kiedyś sobie takiego za 4.000

Wszyscy patrz kurwa ,jaka maszyna jakie to jakie siamto .. Odpalam Crysisa 2 , gram z 16H .. Tak jestem nałogowcem

i dobrze mi z tym ! < 3 ..pach ,pach procek spalony .. -_-'" kurwicy dostałem ..

Więcej straci ten co to wszystko liczy...

Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu..

Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę

z D&G'em polować na łanie =)

Opublikowano

Złóż sobie sam będzie dużo lepszy. Procek daj i3 2100 i karta hd 6850. Jak będe miał potem czas to podam Ci przykładowy zestaw

Opublikowano

Ja polecam ci ten drugi jeśli nie masz nic innego do wyboru

Z racji tego ( moim zdaniem ) że ma lepszy procesor... seria tych procesorów pobiła rekord guinessa

Filmik

Coś nie mogę filmiku wstawić masz linka na youtube;

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UKN4VMOenNM

Jeśli wybierasz z pośród tych dwóch bierz nr2

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...