Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Dziwny bug

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć grałem sobie w CA wszystko fajnie ...

Skończyła się gra dostałem exp i gp.

Patrzę no cóż mam to 80.91% i czas misji 99% a tutaj nagle jakaś zajebista zawieca CA i jedynie reset mógł pomóc ..

Wlogowuje się a tutaj mam 78.11% i 10% dziennej misji ....

Miał może ktoś coś takiego ?Jestem wkurzony bo tylko straciłem 30min-1h minut QR -.-

9368_gold.png

Opublikowano

Hmmm... Zajebiste lagi CA, bug gry, ja miałem wczoraj z do czynieniem na Bombing Runie 150 Killi, a tu nagle zwiecha.... Trzeba grać od nowa :(

Opublikowano

Nic nie poradzisz, ale Omek nie zapominaj o prefixie i opisie problemu w nazwie - ha ha ha xD

Dobra ale w każdym razie nic z tym nie zrobisz, gdybyś miał screena mógłbys pisac do supportu ale i tak by olali... Taki jest nexon i nic nie zrobisz

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano (edytowane)

Niech Nexon zajmie się na poważnie ulepszeniem tej gry od strony technicznej, a nie tylko dodawaniem nowych itemków i eventów, wczoraj miałem coś podobnego, 9 rund przeżytych humanem bez speca, mecz się kończy, a tu nagle mi gra crashuje i exp przepadł -.- .

Edytowane przez Flinn
Opublikowano

Omek...

8. W nazwie tematu powinien być przedstawiony problem. Tematy typu "Pomocy" będą zmieniane przed kidmoderatorów i moderatorów. Notoryczne zakładanie takich tematów będzie skutkowac warnem 5 %
8.2 Użytkownik zakładający temat jest zobowiązany do umieszczenia stosownego prefiksu przed nazwą tematu.

łot de fak ?

Opublikowano

ja niestety tak samo miałem nie wiem czym to było spowodowane ale musiałem zrestartować CA i straciłem 10%..i 50% misji :(

byłem wkurzony ( ale mam mniejszy lvl ) po prostu lagi nic nie zdołasz zrobić

Opublikowano

Nie mogę!!! Moderator i zła nazwa tematu hahahah ;D

Ps a kiedy ci zawiesiło mogło być tak że wtedy gdy pisało np Complete Game Over itd?

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Grałeś a w tym czasie serwer padł i nie dostałeś exp tego co miałeś...

Pewnie grałeś na bravo bo dziś miałem to samo :P

76561198090890807.png

Opublikowano

Omek...

łot de fak ?

Pisałem to w pospiechu .Z tego co wiem prefixami i zmianami nazwy kidy rowniez miały się zajmowac .

Nie mogę!!! Moderator i zła nazwa tematu hahahah ;D

Ps a kiedy ci zawiesiło mogło być tak że wtedy gdy pisało np Complete Game Over itd?

To nie moz ja ci nie nakazuje

Trudno straciłem tylko czas .Dzięki za odpowiedzi .

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...