Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mógłby ktoś mi wysłać mapke skyblock 1.1 na multiplayer i jak sie spadnie to sie respie na wyspie

Za pomoc dam lubię to

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

@UP

Nie zrozumialeś mnie:(

Ja wiem że tam jest ta mapa ale gdy ją pobieram to spadam w przepaść a gdy zmienie w mc edit to po spadnieciu ciagle lece w dol

Czekam

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

@up

W tej mapie nie chodzi o to byś spadał i regenerował sobie HP -.-

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Mąka mi chodzi o to że jak przez przypadek spadłem to się respiłem ciągle spadając i nie chodzi mi o życie:P

giphy.gif

Opublikowano

to zrub sobie mapke z zeczami i lataniem i wtedy wgrasz ta save i naciszniesz dwa razy enter i latasz ;]

Kliknij likeit.png ! jeżeli ci pomogłem

Opublikowano

Jedyne co ci zostaje to zmienić gamemode na creative w ustawieniach serwera, wejście na niego, ... i wyjście z niego ze zmianą z creative na survival...