Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Serwer Dedykowany] Sponsoring serwera dedykowanego MineHero

LukaszTrzcinski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kilka dni temu wystąpiłem z prośbą do serwisu craftserve o za sponsorowanie mi serwera 20 slotowego na miesiąc, przeprowadziłem już kilka rozmów z ich teamem i wszystko idzie w dobrą stronę. Będzie to serwer survival i zarąbiste pluginy. Posiadam stronę internetową fastcraft.pl na której będzie specjalny dział dla serwera i tam będą wszelkie informacje. Serwer będzie reklamowany w serwisie YouTube a to da nam dużego kopa ponieważ posiadam 710 subskrybentów. Chcę już zbierać pieniądze na serwer tak by przetrwał długi czas. Moje pytanie do was to czy chcielibyście za sponsorować dodatkowo symboliczne sumy od 1 zł do 10 zł, za swoją pomoc otrzymacie daną range na serwerze.

1zł - Vip

5zł - Moderator

10zł - Budowniczy

+10zł - Administrator

Wszystkie rangi są na rok czasu :) Oczywiście jeśli macie budowniczego to nie znaczy że możecie tylko budować, jest mnóstwo praw których nie ma gracz, tak samo jest z innymi rangami.

Po wysłaniu SMS ze strony http://craftserve.pl/s/3731#doladuj proszę wpisać kod z SMS i komentarz o treści : Swój nick z gry

Bardziej opłacalne są transakcje po przez przelew bankowy lub DotPay.

Nie odpowiadam za nieudane transakcje.

Edytowane przez LukaszTrzcinski
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...