Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sroking - Problem

sonasan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko w bocie skonfigurowałem i gdy włączam "Startuj boa" w prawym dolnym rogu ekranu pisze "Invalid target". Nie wiem co źle zrobiłem, albo czego nie zrobiłem:( mógłby mi ktoś coś doradzic odnośnie tego, co mam sprawdzic, zmienic itp.

PS. Nie płacę nic na konto bota, czy to ma wpływ a mój problem, nie mogę używac opcji ampy, bo wyskakuje mi, żebym dokupił kredyty. Z góry dzięki za odpowiedź ;)

Opublikowano
Wszystko w bocie skonfigurowałem i gdy włączam "Startuj boa" w prawym dolnym rogu ekranu pisze "Invalid target". Nie wiem co źle zrobiłem, albo czego nie zrobiłem:( mógłby mi ktoś coś doradzic odnośnie tego, co mam sprawdzic, zmienic itp.

PS. Nie płacę nic na konto bota, czy to ma wpływ a mój problem, nie mogę używac opcji ampy, bo wyskakuje mi, żebym dokupił kredyty. Z góry dzięki za odpowiedź ;)

Napisz jaką grasz postacią bo może masz jakiś skill ustawiony na innego gracza np buff clera do inta str i coś się botowi powaliło i nie chce atakować

P.S. nigdy tak nie miałem, ale najpierw sprawdź skille co ustawiłeś w bocie w szczególności BUFFY a i napisz jak pomogło

P.S. 2 najlepiej wywal wszystkie skile i dodawaj po jednym może znajdziesz ten co psuje Ci bocenie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...