Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Wbić Skile Na P Help! <longju Yt2>

mati4343

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj wbiłem skile na G i chciałem zacząć na P ale... nie wiem co wpisac ht tp://img443.imageshack.us/i/nowyobrazmapabitowai.jpg/ HELP!

Opublikowano

Musisz mieć range na minusie. Potem czytasz egzo rade i kamyk i tak do P jak będziesz miał -20k rangi musisz uzyć fasolek i zbij range do np.-1k i dalej czytaj egzo rade i kamyk

Opublikowano

Musisz miec range na -......Zabbic kogos i sie cos takiego nie bedzie pokazywac....Przed czytaniem kamieni duchowych uzywac rad pustelnika i zwojow egzo.....Pozniej sie modlisz, aby weszlo....Czesto nie wchodzi...Jak bedziesz mial juz za duzo rangi na - to jesz fasolki zen ;]

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

A mam pytanie,co się na polskim pokazuje w tym okienku ?

"According to legend, those who are called a berserker are an object of fear; not only for the enemy, but for the allies as well because it is said to kill anything in its path..."

~Serpico

Opublikowano

Na polskim chyba pokazuje sięskil co masz na g a robisz na p np aura miecza a jak masz duzo skili na g to jest duzo tabel np aura wir szarza i zaznaczasz co ma byc na g1 np

nie spamuje nie pisze dla postuw pisze po to aby pomuc

Opublikowano

na polskim pojawiom sie skile co masz na g w tabelkach i co zaznaczysz to bedzie na g2 lub g3 zaalezy na czym masz

nie spamuje nie pisze dla postuw pisze po to aby pomuc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...