Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] FreeJack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Kto gra, jaki ma nick? Jakaś sławna gildia? Zrobimy wielką gildie polaków! A jeżeli nie masz jeszcze FreeJack'a to pobierz od razu! Świetna gierka dla tych co lubią sobie poskakać ( le parkour, free running ) - czekam.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja bym chętnie pograł ,ale mam problem z zalogowaniem się do gry , gdy chce sie zalogować to pisze mi że konto nie istnieje <_<

Opublikowano

Ja bym chętnie pograł ,ale mam problem z zalogowaniem się do gry , gdy chce sie zalogować to pisze mi że konto nie istnieje <_<

A zarejestrowałeś się ?

kat_menu2.pngkat_menu4.pngkat_menu18.pngkat_menu14.png

Opublikowano

Oczywiście że się zarejestrowałem, wszedłem w link aktywacyjny i w ogóle.I nie mogę się zalogować. ;/ niektórzy mówią że trzeba wpisać na swoim koncie jakiś promotional code i dopiero wtedy można grać , no wszystko fajnie , lecz gdzie ten klucz znaleźć ?.

Opublikowano

Hmm to dziwne ja normalnie mogę grać, mam konto pobrałem klienta i pykam.

Co do gry- fajna jest szybki refleks, zręczność to co lubię, pozapraszam kumpli bo pewnie im się spodoba, jak nie będzie pogody do skakania to poskaczą w grze :D

Opublikowano

Niezbyt lubię zręcznościówki, dlatego raczej nie zagram z wami, chociaż gra wydaje się być interesująca.

rydah for life

Opublikowano

U mnie jednak już wszystko działa :) . Miałem jakiś błąd na Mozilli i jak się rejestrowałem i aktywowałem konto to nie mogłem się zalogować,lecz gdy zarejestrowałem się na Explorerze to wszystko było dobrze :D . Jak coś to mój nick w grze to LiipicPL. Pozdrawiam :)