Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

User not premium ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witojcie. Jakiś czas temu zakupiłem minecrafta i wszystko chodziło pieknie . Od jakiegoś czasu podczas logowania do gry wyskakuje mi user not premium wtf ? Ma ktoś jakiś pomysł ?

Opublikowano

Sprzedawca cie wykiwał. Zgłoś mu to jak nie pomoze zgłoś do allegro.

No chyba ,że nie na allegro kupiłeś? ale to i tak do sprzedawcy zgłoś.

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano (edytowane)

Hehe. Takie jest kupywanie na allegro. Lepiej wydac wiecej i miec pewnosc ze wszystko jest git. Teraz sprawe musisz zglaszac do allegro. :/

@2up

Takie jest kupywanie na allegro. Karty sa kradzione a za karty kupywane sa gift cody i sprzedawane na allegro (przynajmniej tak slyszalem ;d

Edytowane przez Härtseer

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Ale cie wykiwał ;(

Spróbuj przeinstalować MC.

NIc nie da to zrób mu wjazd na chate :)

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano (edytowane)

pemo, ma tyle pozytywow bo kazdy po otrzymaniu gift coda daja pozytywny komentarz ktorego nie da sie zmienic na negatywa. Takto by mial pol prawie wszystkie komentarze negatywne.

Edytowane przez Härtseer

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Człowieku on ma 96 % a ludzie mają po 100 i sprzedają.Ja kupiłem 6 miesięcy temu premium na allegro za 20 zł i śmigam dalej

1sbled.png
Opublikowano

Tak jak koledzy mówią lepiej kupować na minecraft.net ja też tam kupiłem :) Ale co do tego jeśli na aukcji piszę, że kod jest w 100% legalny to nie ma problemu, ale jeśli nie to masz nikłe szanse na zwrot pieniędzy :(

Nie ma ;(

Opublikowano

Ok dzięki za pomoc jutro postaram się skontaktować z tym typem a jak nie to poprostu napisze do allegro i wystawie negatywa .

Opublikowano

nie znacie sie... jesli klucz byl by kradziony bylo by napisane "account unactivate" czy cos takiego... poprostu podales passy koledze a on cie zmienil haslo... ps. prawnie KAŻDY klucz ,który nie zostal kupiony z minecraf.net jest kradziony i predzej czy pozniej blokowany

GPU: MSI GeForce GTX 1070 GAMING X CPU: Intel Core i5-6600K Mobo: Asus Z170 PRO GAMING RAM: Corsair Vengeance LED, DDR4, 2x8GB, 3000MHz, CL15 PSU: Corsair RM550X Cooler: be quiet! Dark Rock 3 Case: PHANTEKS Eclipse P400S SSD: Samsung 840 EVO 250GB HDD: Western Digital Red 3TB Audio card: Creative Sound Blaster ZxR 

Monitor: Benq Zowie XL2411 144Hz Keyboard: Razer BlackWidow Chroma Mouse: SteelSeries Rival 300 Mousepad: SteelSeries QcK+ Headset: HyperX Cloud Black 

Opublikowano

@up user not premium oznacz użytkownik nie ma premium, więc nikt mu nie zmienił hasła, musisz zgłosić sprawę allegro

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

Tyle to ja też wiem ;p A strona minecraft.net nie chce mi się załadować.

@Edit

Skontaktowałem się z osobą która sprzedała mi giftcode i mówi, że zaraz to wyjaśni ;p

Opublikowano

Ok udało mi się załatwić sprawe. Moje konto dostało bana za multi -.- . Ale sprzedawca był tak miły, że wymienił mi kod na nowy. Można zamknąc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...