Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nagrody za nowe GG

wieniola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może to temat na oficjalne forum ale tam są sami frajerzy i nic sie nie idzie dowiedziec bo bzdury piszą. Otóż takie chwalonko proponuje, ile kto LF4 i tych designów na drony wyłapał za ile wrót zrobionych. ja 3 zety a tylko 1 design np :( troche lipa. a ze tylko z botem mozna wrota pruc co chwila, to i temat wole tu dac niż na oficjalne

Opublikowano

I tylko jedna rzecz mnie zastanawia. Jak oni robią epsilona zete w pół godziny bo ja zwyczajnie nie mam juz pomysłu

jak walą po 40k to te potworki padają na 2-3 strzały więc wiesz

Opublikowano

I tylko jedna rzecz mnie zastanawia. Jak oni robią epsilona zete w pół godziny bo ja zwyczajnie nie mam juz pomysłu

Pewnie grasz na PL3 i widziałeś mój najlepszy czas na wrota Epsilon :) ( 30 minut )... Robiłem to na podwójnych boosterach + białka i RSB + 5 LF4 ( teraz to już 6 ^^ )

Opublikowano

;] nie masz się co chwalić :P mi by było szkoda tyle ammo zmarnować :P

a tak btw, odzyskałem konto :D

A tam ... ammo to nabyta rzecz ... Troche nastrzelałem a ruskie nie górują już w ranku :D:D:D 7 minut przewagi nad 2 miejscem :D

@OFF ... No to jak odzyskałeś konto to czekam na PvP solo robimy może wygrasz :P ( ile razy walczyliśmy i ile razy ja wygrałem/ ty wygrałeś bo ostatnio był taki kozak co chciał Cię pomścić i dostał 5:0 w tyłek :P:P)