Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ][DEDYK][24/7][NO-WL] MPSForum RPG-SERVER

Edek Skarpeta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer zapowiada się wyśmienicie ^^..

Czekam z niecierpliwością ;)..

PS.

Jak to jest RPG, to wbicie levela powinno być trudne ^^.. weźcie to pod uwagę^^..

I łatwe nie jest ;) Na pewno nie jest to robota na jeden, dwa dni ;)

Nawet nie wiecie jaką radość sprawiają mi Ci którzy wyczekują premiery ;) Oczywiście serwer będzie urozmaicany, by rozgrywka była ciekawsza i zarazem nieskomplikowana by każdy potencjalny gracz ogranął kilka komend ;) Rozważałem nad pluginem MOVECRAFT, lecz nie jestem zadowolony z tego jak on działa ;/

UWAGA POSZUKIWANY JEST BETA TESTER DO PLUGINU HEROES!!! ZGŁOSZENIA PROSZĘ PISAĆ W TYM TEMACIE!

MPSForum wystartował! ;) Zapraszam na serwer!

Opublikowano

Do tygodnia ;) Ostatnie przygotowania i przenosimy na dedyka ;) Potem już z górki.

OGŁASZAM NABÓR NA KIDMOD'ów !! WYMAGAMY ZNAJOMOŚCI KOMEND WORLDEDIT/WORLDGUARD - DAWANIE CUBÓW!

Opublikowano

Nie mogę się doczekać.

Mam pytanie... Czy frakcje będą miały swoje zamki/fortece/miasta itp. objęte cubboidem?

Tak :) Na gotowy zamek, albo chodziaż jego fundamenty dostaje się cuboida za złoto w grze ;) Konkretnego cennika nie ma, wycenia to KidMod czy ktoś tam wyżej, ale nie drogo ;)

Opublikowano

Dalej szukasz beta testera? Mogę się zgłosić, bo mam dużo czasu :D Oczywiście mam mikrofon i TS (lub coś podobnego jak chcecie). Nie miałem bezpośredniego kontaktu z tym pluginem (ponieważ nie widziałem nigdy serwera z nim), ale o komendach właśnie przeczytałem i już je kojarzę. A co do Kidmoda: Czy może on być zwykłym graczem? Czy jego "gra" to tylko i wyłącznie praca?

Rób co chcesz, ja i tak wole grać w Minecraft.

1eca12d5a84cdb19313e6795b7f00a59.png

lumber10.png

Opublikowano

Beta tester zrobił co miał zrobić ;) Uroczyście ogłaszam że jeśli chodzi o pliki serwerowe - są one skończone i gotowe do premiery serwer ;) Aczkolwiek mapkę poddajemy ciągłym zmianą ;) Niedługo w galerii pojawią się nowe zdjęcia obrazujące zmiany jakie zaszły od dzisiejszego rana ;) A jest ich naprawde WIELE!

Przypominam również o naborze na KidModów ;) Podanka składajcie na naszym forum - jeśli ktoś chętny adres podam na GG: 9823303 gdyż tutaj nie mogę z powodu zakazów narzuconych przez administrację MPCForum :angry:

Opublikowano

Najlepszy? Bywały jeszcze lepsze i nadal są, owszem jest jednym z lepszym - ale nie profesjonalnie. Ja to bym dodał NPC'y i Questy od nich, jakieś zamczyska, statki itp. Oczywiście zajrzę na serwer.

Opublikowano

Powiem tak, mapa wygląda bardzo sztucznie m.i.n ten wyrównany teren i działki, reszta może być ;>

Właśnie to poprawiamy ;) Screeny są ze stanu surowego.

Najlepszy? Bywały jeszcze lepsze i nadal są, owszem jest jednym z lepszym - ale nie profesjonalnie. Ja to bym dodał NPC'y i Questy od nich, jakieś zamczyska, statki itp. Oczywiście zajrzę na serwer.

Zamczyska są i będzie ich więcej do dyspozycji graczy, statki też są ;) Miał być MOVECRAFT ale zrezygnowałem ;)

DO ZROBIENIA:

-dokończenie mapy

-podwojenie ilości działek

-skończenie strefy VIP

-dopracowanie permissions

-modyfikacja klas HEROES

-zrobienie nowego spawnu

-prawdopodobnie pojawią się Questy

-zrobienie MobAreny, oraz areny dla graczy

-modyfikacja ilości złota otrzymywanego za zabicie mobów

-stworzenie cennika w adminshopie

-stworzenie skupów

-połączenie kopalni publicznej z tunelami wygenerowanymi przez generator

i pare innych rzeczy

;)

Opublikowano

. . . Tak, ten server jest dla mnie

Cieszę się ;D

Jeśli ktoś chciałby złożyć JUŻ podanie o KidModa -> GG: 9823303, tam dostanie link do naszego forum ;)

A potrafisz spłoszczać pluginy ;d?

Owszem :) Część jest spolszczona, myślę że niektórzy znają angielski na poziomie podstawowym ;) Ale tak czy tak :) Dużo po polsku jest ;]

Zachęcam do "lajkowania" tematu ;)

SZUKAMY OSOBY KTÓRA NAKRĘCI REKLAMĘ SERWERA NA YOUTUBE ;) W ZAMIAN RANGA VIP lub DONATOR!!! (Film będzie kręcony zaraz przed premierą, wymagany dubling!!)

Opublikowano

zapewne wbije gralem na twoim poprzednim serwie i tez cie przekonywalem zebys dal ten plugin i jednak sie udalo ;D

Jak dobrze pamiętam ;D Błagaliście o mcMMO którego nie lubię ;)

Opublikowano

extra serw polecam kazdemu <3 jest tu frakcja B) czyli :huh: najlepszy :O plugin :huh: jaki jest !!! ^_^

W dodatku dla każego ;) Można kupić również CUBA, dzięki HEROES wojny będą wiele ciekawsze ;)

Dodam że w HEROES dla każdej innej klasy są inne umiejętności, Wojowników jest 2 albo 3 ;) I nie mogą oni np. korzystać z łuku, łucznik i mag z miecza itp ;) Skille są naprawde fajne ;) Rozwalają mnie, można nawalać piorunami, kulą ognia, lodu,teleportować się, znikać, skakać, COMBO i wgl ;)

DZIŚ PÓŹNYM POPOŁUDNIEM POJAWIĄ SIĘ NOWE ZDJĘCIA W GALERII!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...