Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Pomysłu Na hallowem ''Serwerowy '' dla graczy event

XxSebastianxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakieś fajne pomysły na czas hallowem narazie mam : fajna straszna kolejkę i spawn

Szukam pomysłów typu : Budowla ,maszyna ,plugin !

Za pomysł daje lubię to i 5 w pr ;]

Kliknij likeit.png ! jeżeli ci pomogłem

Opublikowano

* Edit Happy

Na mój serwer to głupi pomysł ;/

*Gruszka

Hmm , Może może dobre ;D

Ale szukam dalej

Opublikowano

Ja tez robie co na serwer ale

poropnuje zrobic cos w stylu Farmy gdzie poustawiasz dynie

Tp all do siebie i kto bedzie mial najwiecej w ciagu 3 min wygrywa

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

poukrywaj w kopalniach , w lasie albo gdzie chesz dynie. Po np. Godzinie ten kto bedzie mial najwiecej wygrywa :)

Jeśli Ci pomogłem to daj + to nie boli :)

Opublikowano

Wgraj plug-in z duchami czarownicami itp.. Był chyba plug-in z itemkami halloweenowymi, np, cukierki ze na servie gracze chdza od domu do domu i daja sobie nawzajem cukierdki itp..

Opublikowano

1. ustaw na mapie więcej dyniek czy coś i np. Stak dyń = jakaś nagroda.. ty byś wymieniał im to.. oni by ci wyrzucali dynie a ty im potem komenda itemy.

2. albo zrób system jaskiń lub labirynt lekko oświetl tylko aby potwory mogly sie tez respić.. ale sam wyresp potwory w nie ,których miejscach postaw skrzynie z itemami.. ,kto znajdzie skrzynie z itemami ten ma szczęście :) ale jaskinie czy tam labirynt musi być duże.. i rób w jednym miejscu start i warpa tam :))

3.możesz postawić też kloca 50x50 z dyniami aby ludzie mogli nabyć kilka dyniek aby ozdobić dom np.

4. zadawaj pytania na czacie kto pierwszy odpowie nagroda :D

5. schowaj się w jakimś domku jeżeli masz serwer z działkami kto pierwszy cie znajdzie nagroda :D kto pierwszy zapuka w drzwi.. i tak kilka razy

więcej pomysłów musiałbym się namyśleć.. chyba ,ze już nie potrzebujesz :D

@edit

ale wiedz ,ze jestem pomysłowy chłopak moje pomysły prawie nigdy się nie kończą :D

@edit.

6. ubierz dynie na głowe i uciekaj po mapie... wez do plecaka jakieś predmioty i wylacz niesmertelnosc i kto cie zabije zgarnia twoje itemy :D - jak kradzież dziecku cukierków ^^

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

@Tulek nie no pro ;D +

@Liperek moze dałbyś link ? do takiego pluginu

# I tak szukamy dalej pomysłów na hallowem !

Opublikowano

Proponuję kazać wszystkim założyć na głowy dynie :D

beznazwy1hyo.png

Sygna & avatar by @ILoveVomitI

Zadania:

10 postów []

25 postów []

50 postów []

100 postów [x]

200 postów [x]

Opublikowano

o :) Każdy dostaje dynie i ją zakłada. Potem robicie event zbieracie się i ss robisz. Lub jakieś pytania na temat hallowen.

Znajdź dynie , jakieś walki , pvp on , albo spawn 50 zombie i 50 szkieletów i gracze mają za zadanie zabić ich wszystkich.

Gracze dzielą się na dwie grupy ,jedne mają dynie drugie bez. Ta drużyna która zabije szybciej potwory w swoim sektorze ( jakaś klitka 15 x 15 ) otrzymuje event w postaci 64 rud diamentu,żelaza,węgla itp.

fajerwerki tzn. Armaty z tnt koło miasta na wzgórce odpalasz tnt i ciśniesz. Fajerwerki za darmo.

Pomysłem może być,jak posiadacie teamspeaka,opowiadanie najstraszniejszej historii o duchach czy coś ;p

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

http://forums.bukkit.org/threads/fun-holiday-halloween-new-world-and-trick-or-treat-1337.43122/

Plugin generuje nowy świat. Więcej informacji znajdziecie pod linkiem w/w

Opublikowano

Może takie coś że zbuduj wielką dynie 1:1 i w środku wypełnij ją dyniami . Na górze zrób otwór , wpuść graczy i kto zbierze więcej dyń WIN albo jedna dynia to równowartość jednego złota!

x

Opublikowano

Zbuduj (zrób worldeditem) las najlepiej duży i porozstawiaj tam dynie na drzewach , pod ziemia i w innych miejscach . Możesz porobić pułapki typu dziura do końca ziemii albo coś typy Escape w którym uczestniczy dużo osób i zbierają dynie . Trochę kreatywności :D

Uwaga Spoiler Tylko +18 !!!

Zboczuch ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...