Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Która Koma Lepsza? Nokia Czy Se

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chcialem sobie kupic telefon i nie wiem ktory wybrac z tych dwóch

htt p://ww w.allegro.pl/item686759776_nowa_nokia_6220_classic_poland_24mgw_2gb_lad_sam.html NOKIA

ht tp://ww w.allegro.pl/item689273532_sony_ericsson_c902_era_gratisy.html SE

Cena jest podobna i dane bardzo podobne (oba telefony mają 5 mega pikseli aparat :P

Prosze o szybką odpowiedz.

Opublikowano

proponuje SE.

Dłużej wytrzymuje.. w noki wali się wyświetlacz..

@ZiomQ:

serio mówie 2 kumpli miało i na gwarancje z wyświetlaczem.. może jakiś joke ale mówie co wiem..

.

Opublikowano

SE sa do bani (kazdy moze miec inne zdanie) joystiki sie psuja i to czesto,pozatym zle sie sms'y pisze :P.Nokia gicior :D

Bierz Nokie.

@Crypton

ciekawe,ciekawe wyswietlacz w nokiach sie psuje? :lol:

@Edit

mam tego SE k510i

i joy mi prawie nie dziala :P

22072009001.th.jpg

@Edit 2

Crpyton ja mam jedna nokie od 2 lat i nic mi sie nie popsulo,nie liczac tego ze do piachu wpadl i na sile go rozsuwam :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Pierdolone stereotypy. Miałem 3 SE i w żadnym nie zepsuł się joystick.

Ja wziąłbym SE. Po prostu mam do nich większe zaufanie, niż do Nokii (nie mówię, że Nokia jest gorsza).

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Joystick to nie młotek... Jak się umie korzystać to starczy na parę ładnych lat, a joystick do wymiany na allegro kosztuje max 25zł...

Poza tym C902 nie ma joysticka o_O

Opublikowano

@UP

Racja C902 nie ma joysticka lol...

jSE rox! nokia jest do bani wg mnie nie wiem czemu ale mi sie nie podoba sony ericsson jest strasznie wytrzymaly ja ze swoim starym se robilem prawie wszystko i tak z 3 lata trzymal ;p bierz sonego ;))

9Dragons Veteran Player <--- DB8 WT Hybrid

Jeśli masz jakieś pytania na Temat 9Dragons zapraszam do działu 9D lub Napisz PM, na pewno odpowiem. :)

Opublikowano

nie bierz se... są to tanie gówna które mają tylko teoretycznie fajne parametry, w praktyce jest to jedna wielka kicha, poza tym SE są dość awaryjne.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

ja bym bral nokie...to nieprawda ze wyswietlacze sie rozwalaja wrecdz przeciwnie ...moja nokia zaliczyla uderzenie ekranikiem w kant parapetu i nic jej nie jest -.-...

Opublikowano

A ja jestem za SE. Nie prawda że się zle sms pisze ..... ja mam k800i przed miałem nokie N93 i nie podobała mi się ... mój stary ma c905 i jest bardzo zadowolony co prawda c905 nie ma Dżoja tak samo c902 ale jest super ja SE nie zmienił bym na nic innego zero kłopotów jeden tylko mi się zalał ale to normalnie jak się telefon z bluza pierze :)

notoacta250.png

Opublikowano

Wziąłem właśnie soneo ericssona c902 i jest spoko, temat close xD juz nie chce ,zebyscie pisali nadaremno xD

Opublikowano

ja proponuje se

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."