Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sms Shop ?

headkevin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj koles na jednym z otsów zakumplowalem sie z nim i ciagle zucal itemami z sms shopa bardzo drogimi 10 zl od 1 itema ja mowie skad on tyle tego ma :) a potem na gg mi pisze ze ma jakis program do smsów i mi je naładuje za chwile po paru sekundach patrze 650 pkt ;o równowartosc 500 zl. Jak ktos wie co to za program to mówcie ? :x

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy to nie był Host :P ? ktory sobie jaja robił ? bo nie może byc programu takiego ...

Powiedz mu zeby tak samo zobił na innym otsie...

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

Grałem ostatnio na ots'ie, i tez mialem kolesia w teamie który robil wałki w sms shopie.

Robił to na kilku OTS'ach, zawsze ladowal kazdemu z teamu po 300 pkt'ów, ale nie chciał powiedziec jak to robi ;(

6215.png

15016.jpg

Jeżeli pomoglem daj *5 ;)

Opublikowano

Gdybym miał takie coś, to zrobiłbym z tego użytek...

<śmieje się złowieszczo>

A teraz kontakt z podłożem i rzeczywistością. Moim zdaniem nikt takich programów nie posiada. Musi być jakieś jajo. Moje zdanie.

Opublikowano

No to macie wała koles to nawet na hunterze umi........

I dal mi ten kod co moge robic te walki ... tylko ze on go moze wlaczac i wylaczac rox. !

@Edit

Niemozliwe ten koles to analfabeta a takie rzeczy umi dal mi program ojebalem go i mi go wylaczyl ze nie dziala rox...... Na huntera.pl umi na kazdym otsie! A taka ciota co nawet dobrze pisac nie umi lool

Opublikowano

Hmm, sam chętnie bym skorzystał z takiego programu, ale ciekaw jestem jak on się nazywa. Poszukam po google, tagi typu.. ''hack sms shop'' może coś znajdę? Jeżeli tak napiszę.

''Tu jest [potrzebna] mądrość. Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy: liczba to bowiem człowieka. A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć.'' Jan Ewangelista
Opublikowano
No to macie wała koles to nawet na hunterze umi........

I dal mi ten kod co moge robic te walki ... tylko ze on go moze wlaczac i wylaczac rox. !

@Edit

Niemozliwe ten koles to analfabeta a takie rzeczy umi dal mi program ojebalem go i mi go wylaczyl ze nie dziala rox...... Na huntera.pl umi na kazdym otsie! A taka ciota co nawet dobrze pisac nie umi lool

A ty pisać potrafisz ? " UMI "

Opublikowano

@UP

Ty chciałes zaszpanowac czy co ? :< report leci za bezsensownego posta ; ( nawet nie na temat ..

A co do mojego błędu "UMIE"

Opublikowano

@UP

Uważaj, że akurat ty będziesz tym wybrańcem i ci da program, za którego pomocą można się nieźle dorobić w RL i mieć PLN.

Kevin on ci dał program czy kod, bo już nie rozumiem. Wiem, że jesteś podekscytowany i w ogóle, i w ogóle ale opisz to dokładnie to może jakoś dojdziemy. Daj opis programu, screen, daj kod i będziemy szukać.

BTW. Sam na hunterze gram, masz tam sporo points? ;P

Opublikowano

Mój kumpel robi jakies wałki z SMS'ami że nic nie placi a dosjate punkty ;)

6215.png

15016.jpg

Opublikowano

@Up

To weź wyciągnij od niego informacje jak to robi - bardzo by się to przydało. ^_^

1644b8636667.png

Opublikowano

wszyscy mam ale nie wiem co to, kolega ma ale nie powiedzial, mam ale nie umiem, znajomy ma ale nie da czyli nie ma

Opublikowano

Dobra Czyli teraz co i jak pierw grałem na jakims sobie otsie :) i kolo O niCku Osecik sie wbil do dp i rzucal itemami z sms shopa vip medale promocje (backpackami) I powiedział ze za hara na tym otsie Moze mi dac kod To dałem mu passy do mojego 109 rp na rl'u Ale tylko sie zalogowal i je zmienilem A on mi dał kod to nie byl program To był kOd który on sobie ustalal i jak mu zmienilem passy do mojego chara na rl tibi to on nagle zmienil kod. Ze wogóle nie działał i powiedzial ze jak mu dam passy to bedzie dzialac dalem mu znowu te passy i znowu uaktywnił kod . : ( Niemam pojecia jak kolo to robi ... Ale ładny zysk by na tym klepał... Pozdro.

@ScaV

Pisz na GG:9635902.

Opublikowano

Ja słyszalem że można robić jakies wałki na DotPay'u ;]

Powiedział mi to typ z allegro, co sprzedaje smocze monety do Metin2 ;)

6215.png

15016.jpg

Opublikowano

wałków na dotpayu nie zrobisz.., to ma zabezpieczenia.

Jeśli juz to mozesz sobie walki robisz z serverem otsa, na niektorych to jest bardzo łatwe.

+kam się

chłopaki :*

Opublikowano

Na niektórych otsach ten sam kod wchodzi milion razy, ale to rzadkie przypadki.

Przydałby się taki programik, nie powiem.

Opublikowano

Niektórzy nie mają ustawione na dotpayu "kod jednorazowy" i dlatego tak jest.

A tego kolesia namierzyliśmy w RL xD na n-k. Tyle że raczej nic z tego, reszta należy do Kevina.

Opublikowano
Niektórzy nie mają ustawione na dotpayu "kod jednorazowy" i dlatego tak jest.

A tego kolesia namierzyliśmy w RL xD na n-k. Tyle że raczej nic z tego, reszta należy do Kevina.

heh wystarczy dodać kolesia na liste gg i zaimportować ją na nk ;>

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...