Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sroking For Free

wolves

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pare minut temu, kolega z Gildi napisał, ze gdy zrobiłem konto do SroKinga, kiedy on jeszcze byl za free,to dalej mam wszystko za free. Czy to prawda czy fake ? Nie chciałem mu wierzyc, ale on gada, ze ma stare konto za czasów srokinga za free i wszystko ma za darmo ...

Prosę, zeby ktoś mądrze wypowiedzial sie na ten temat, bo niewiem czy to prawda, czy ktos mnie w h*ja robi.

Z góry dzięki

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Admin Cienia
Opublikowano

Proszę tylko o to aby następnym razem zakładać temat w odpowiedni dziale. ;) Kontynuujcie. Przenoszę do sroking.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
Witam, pare minut temu, kolega z Gildi napisał, ze gdy zrobiłem konto do SroKinga, kiedy on jeszcze byl za free,to dalej mam wszystko za free. Czy to prawda czy fake ? Nie chciałem mu wierzyc, ale on gada, ze ma stare konto za czasów srokinga za free i wszystko ma za darmo ...

Prosę, zeby ktoś mądrze wypowiedzial sie na ten temat, bo niewiem czy to prawda, czy ktos mnie w h*ja robi.

Z góry dzięki

Konto też założyłem dosyć dawno i ze srokinga korzystam za free,zdziwiłem się jak napisałeś że on jest płatny.

83416dfa001f9912.jpg
Opublikowano

ja mam konto z początków sro kinga i mam kilka platnych opcji w zakładce others i buffach...

sygnae.jpg

Opublikowano

Może ktoś cos jeszcze napisać związanego z tematem ?

A tak po 2. To mam problem, bo SroKing znow nie czyta mi pistaci :/

Jakieś rady ?

Jeżeli pomogłem, daj 5*

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano
Może ktoś cos jeszcze napisać związanego z tematem ?

A tak po 2. To mam problem, bo SroKing znow nie czyta mi pistaci :/

Jakieś rady ?

co do pierwszego problemu/zapytania bot jest za free ale opcje w bocie są płatne jak np skil kalkulator czy jakoś tak quest helper i coś ze zmianą broni w sub klasie w euro ale dokładnie nie wiem. Tzn jak pierwszy raz odpaliłem bota po wprowadzeniu opłat to nie chciał mi zmienić broni żeby rzucić buffy clera napisał coś na czerwono więc wykupiłem te opcje za Kinggoldy co dostałem za free dokłandie 30 kinggoldów dostałem a opłata za 3dni bocenia to 20 kinggoldów i teraz chodzi prawie normalnie tzn zmienia broń i rzuca buffy ale już nie mogę farmić na mobach 3lvl niższych bo padam tylko co najmniej 4 lvl dziwne. Więc moim skromnym zdanie SroKing to taki silk chcesz expić szybciej kup prem i ciesz się bonusami ale to już napisałem w innym poscie. To co napisałem to moje prywatne spostrzeżenia, więc mogą się troszkę różnić od innych użytkowników szczególnie jak ktoś boci chinolem bo taki ktoś nie powinien zauważyć różnicy 1lvl na mobach dodam że mam na bocie farme -9 a kto zna temat to wie że euro to chinol. Kurde ale się rozpisałem ale mam nadzieje że troszkę naświetliłem Ci temat z opłatą SroKinga P.S. na razie zostaje przy srokingu bo ma prosty interfejs i to tyle

Opublikowano
co do pierwszego problemu/zapytania bot jest za free ale opcje w bocie są płatne jak np skil kalkulator czy jakoś tak quest helper i coś ze zmianą broni w sub klasie w euro ale dokładnie nie wiem. Tzn jak pierwszy raz odpaliłem bota po wprowadzeniu opłat to nie chciał mi zmienić broni żeby rzucić buffy clera napisał coś na czerwono więc wykupiłem te opcje za Kinggoldy co dostałem za free dokłandie 30 kinggoldów dostałem a opłata za 3dni bocenia to 20 kinggoldów i teraz chodzi prawie normalnie tzn zmienia broń i rzuca buffy ale już nie mogę farmić na mobach 3lvl niższych bo padam tylko co najmniej 4 lvl dziwne. Więc moim skromnym zdanie SroKing to taki silk chcesz expić szybciej kup prem i ciesz się bonusami ale to już napisałem w innym poscie. To co napisałem to moje prywatne spostrzeżenia, więc mogą się troszkę różnić od innych użytkowników szczególnie jak ktoś boci chinolem bo taki ktoś nie powinien zauważyć różnicy 1lvl na mobach dodam że mam na bocie farme -9 a kto zna temat to wie że euro to chinol. Kurde ale się rozpisałem ale mam nadzieje że troszkę naświetliłem Ci temat z opłatą SroKinga P.S. na razie zostaje przy srokingu bo ma prosty interfejs i to tyle

A mam pytanko .. jezeli pisze mi ze mam 30 KingGold ... to co to oznacza ?

Jeżeli pomogłem, daj 5*

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano
A mam pytanko .. jezeli pisze mi ze mam 30 KingGold ... to co to oznacza ?

Że możesz sobie wykupić dodatki o których była mowa na 3dni za 20Kinggoldów to tyle taki mały bonus od sro kinga tak jak tickety od jm żebyś jak odpalił to zobaczył różnice ale nawet teraz jak się wolniej expi zostaje przy srokingu bo nie trzeba robić żadnych skryptów tylko idziesz na spota i start bot a on zapisze spot

Opublikowano

Ok, dzięki wszystkim za wypowiedz w tym temacie. Tobie również FUEL ..

Do zmknięcia.

Jeżeli pomogłem, daj 5*

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...