Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie zejść , żeby sie dokopać do diamentu/czerwonego proszku?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemka , mam pytanie mianowicie ,jak głęboko kopać żeby się dokopać do diamentu/czerwonego proszku ? Klikam f3 i wyskakują mi jakieś tam skale "x" "f" itd , czy mogę jakoś dzięki temu dojść do diamentów/czerwonego proszku? ;d Za pomoc laik ^ ^

@EDIT

Mam Bete 1.8 ;)

Edytowane przez Glodelk

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

X, Z i Y to twoja pozycja. R to kierunek.

Diamenty i czerwony proszek znajdziesz schodząc najlepiej do najniżej położonych jaskiń.

Btw. diamenty są bardzo rzadkie.

1567846744.png
Opublikowano

Po prostu kop, aż dojdziesz do skał, których nie będziesz mógł zniszczyć. Redstone występuje chyba na ostatnich 15 "warstwach" czyli bardzo głęboko

Opublikowano

Oooo :D:D Dziękuję już nie mogę w prawdzie dawać like , jutro dam ;)

P.s

Właśnie dokopałem sie do lawy i sie spaliłem - . - xD

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...