Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o HALLOWEEN? 2011

Cigarette ^^

Halloween!  

96 użytkowników zagłosowało

1. 1. Powinno by? w Polsce?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, robię ankietę bo jestem ciekawy co sądzicie o Halloween w Polsce?

Nie którzy mówią, że to świetna zabawa nic nie znacząca a inni mówią, że święto pogańskie i wgl.

Głosujcie i piszcie komentarze!

@lenart dodałem odpowiedź w ankiecie "mam to w dupie"

Opublikowano

kto che niech się bawi.

tak samo jak z religią każdy z nas może wybrać jakiego jest wyznania.

lecz dałem na nie, gdyż nie ma opcji "mam to w dupie", "obojętne mi to" albo coś w tym stylu.

a "nie wiem" to dla niezdecydowanych ludzi jest.

@Up

dzienks

EXPmIpC.gif

Opublikowano

A czy to jest wogole swieto ? Pierwsze nauczcie sie co to halloween ! Jest to dzien wolny gdzie ludzie ida na imprezy ida sie pobawic posmiac , mlodsi chodza po domach po cukierki czy strasza innych ludzi , opowiadaja historyjki itp . Wole to niz napierdalanie po grobach caly dzien w swieto zmarlych.

Halloween to fajna nocka i zabawa nie wiem czemu ludzie przeciwko temu.

Noi apropo halloween jest w polsce -.-

wakow9.png
Opublikowano

Dzieci się bawią w to w Polsce ..

No ciężko na kogoś natrafić ,żeby podołał zadaniu i zdobyć cukierki ^^

Ale w tamtym roku ,banda dzieciaków przebrana za jakieś zombie (moim zdaniem to byli tkzw.Metalowcy ^^ )

Zapukała do moich drzwi prosząc o cukierki .

Powiedziałem ,że zaraz przyniosę ,żeby poczekali ..

Po zamknięciu drzwi , włączyłem bardzo głośno muzykę i się nie przejmowałem ,że siedzieli tam 35 minut i czekali na cukierki ^^

Słuchałem muzyki i sam sobie je jadłem ^^

bleach%20tag.png
Opublikowano

trzeba byc ostro jebnietym lub zdesperowanym zeby lazic po domach jak jakis glupi rumun za slodyczami po premierze bf-a 3

Opublikowano

A czy to jest wogole swieto ? Pierwsze nauczcie sie co to halloween ! Jest to dzien wolny gdzie ludzie ida na imprezy ida sie pobawic posmiac , mlodsi chodza po domach po cukierki czy strasza innych ludzi , opowiadaja historyjki itp . Wole to niz napierdalanie po grobach caly dzien w swieto zmarlych.

Halloween to fajna nocka i zabawa nie wiem czemu ludzie przeciwko temu.

Noi apropo halloween jest w polsce -.-

Chciałeś być fajny ? Coś ci nie wyszło smarku :). Naprawdę biedaczku się namęczysz tymi grobami... 1 dzień w roku i już nazywasz to napierdalaniem po grobach. Co za dziecko.. Pogadamy jak ktoś bliski ci umrze :). Ciekawe jakbyś się czuł gdyby twój grób w przyszłości olewano bo wolą Halloween i napierdalanie na imprezach.

@ TOPIC

Dla mnie to kolejne debilne święto. Jak ktoś mnie chce zaatakować, że niby wolny dzień i imprezy to niech wypierdala z Polski. Przez nierobów i nieudaczników kraj będzie się staczać i będzie większe bezrobocie bo po co pracodawcom leń i opierdalacz ? To przeniosą się do Chin gdzie mają prawdziwych pracowników (o taniości nie wspomnę bo to wina rządu Chin).

jqeuR.png

Opublikowano

Halloween,może być ;) Ale ja także sądze że jest to ściągnięty "dzień" z zachodu.Polacy wszystko kopiuja,jakby nie mogli zostać już przy tym "napierdalaniu po cmentarzach" jak ktoś tu się ładnie wyraził ;DD.Poprostu uważam że Polska nie powinna wszystkiego śćiągać co obce,egzotyczne,ciekawe bo każdy kraj ma swoją kulturę.

Opublikowano

W moim mieście Halloween wygląda tak- puszczają 2 horrory w kinie za cenę jednego i jazda :D. Ale ogółem Halloween powinien być bardziej aktywny w Polsce.

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Niestety, halloween w polsce jest to żenada, nie dość, że jest to skopiowane z USA to nic się nie dzieje...

U mnie w kinach jakaś śmieszna noc horrorów i to ma być całe halloween...

Pozdrawiam Dawmar37

Opublikowano

Ja na te małe gno jki wiatrówkę mam przyszykowaną, nie oddam swoich zozoli ;d

Tak na poważnie to nie lubie imortu z zachodu, my mamy swoje dziady i jak już mamy jakieś pogańskie święto dla szatana wystawiać to niech chociaż z polskimi korzeniami będzie. :D

@Allien

Mistrzostwo ;p a domu w jajkach nie miałeś?

Opublikowano

Robiłem z kolegami Halloween w Piątek i było fajnie

Uzbieraliśmy 150zł. było nas 5 więc po 30zł. na łepka

Wzieliśmy z jajek powyciągaliśmy wszystko i daliśmy sztuczną krew (zrobiona z syropu malinowego, kakao deca moreno i soli)

Ktoś nie dał to miał jajko robite na drzwi a to wyglądało jak krew :)

Mieliśmy też Piankę do włosów i dawaliśmy na klamki :)

Nie obeszło się od Zapalniczki i lakieru do włosów = FIREE :D

Mój kolega również Sikał na drzwi ;d

I tu następny pomysł wzięty z serialu rodzinka.pl

Do paczki kolega dał gówno psa podpalił i jakiś koleś to deptał a tam kupa

i miał ją na bucie ;)

Myślę że dałem wam pare rad które zastosujecie jutro :)

Życzę wszystkim udanego hallowen

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Kościół na przykład mówi, że to jest "pogańskie święto", że żaden chrześcijanin nie powinien w nim uczestniczyć itp. Ja osobiście uważam, że czegoś takiego nie powinno być w Polsce, bo to jest związane ze świętem zmarłych i nie powinno się wtedy szaleć*.

*szaleć - użyłem tu w znaczeniu, nie imprez, tylko w sensie śmiać się przed dniem zmarłych. Nie uważacie, że to dziwne?

Rób co chcesz, ja i tak wole grać w Minecraft.

1eca12d5a84cdb19313e6795b7f00a59.png

lumber10.png

Opublikowano

Robiłem z kolegami Halloween w Piątek i było fajnie

Uzbieraliśmy 150zł. było nas 5 więc po 30zł. na łepka

Wzieliśmy z jajek powyciągaliśmy wszystko i daliśmy sztuczną krew (zrobiona z syropu malinowego, kakao deca moreno i soli)

Ktoś nie dał to miał jajko robite na drzwi a to wyglądało jak krew :)

Mieliśmy też Piankę do włosów i dawaliśmy na klamki :)

Nie obeszło się od Zapalniczki i lakieru do włosów = FIREE :D

Mój kolega również Sikał na drzwi ;d

I tu następny pomysł wzięty z serialu rodzinka.pl

Do paczki kolega dał gówno psa podpalił i jakiś koleś to deptał a tam kupa

i miał ją na bucie ;)

Myślę że dałem wam pare rad które zastosujecie jutro :)

Życzę wszystkim udanego hallowen

mam nadzieje ze tobie ktos podpali dom, i uciekajac z niego wdepniesz na gowno ktore ktos zostawil przed drzwiami....

rozumiem zeby zrobic komus kawal ale bez przesady

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...