Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longjuyt2 Nie Dziala ?

MrAngel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie no jak za 1h nie włączą to lece do chin juz jestem nawet na stronie z rezerwacją biletó tylko strasznie drogie są 2k za 1 bilet :/

29105455.jpg
Opublikowano

NIE NO TAKĄ MAM OCHOTE NAPIERDOLIĆ TE PRZEBRZYDŁE OCHYDNE ZGNIŁE CHIŃSKIE RYJE ŻE NIEWIEM JAK SOBIE POMYŚLE O TYCH CHINOLACH TO AŻ MI SIĘ ŻYGAĆ CHCE

29105455.jpg
Opublikowano

mam pytanie czy chiny lubią Niemców bo główny gm jest chyba chinolem a jest jeszcze 1 który jest niemcem 0o

2v93yw3.jpg

59649-vader.gif

Opublikowano

jeden od drugiego nie lepszy, co wy macie do china nie powieniscie miec nic bo zachowuja sie lepiej niz wy i oni graja na wlasnym serwie wiec moga sobie robic off kiedy chca a wam ..... do tego, nie pasuje to nie grac

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano
jeden od drugiego nie lepszy, co wy macie do china nie powieniscie miec nic bo zachowuja sie lepiej niz wy i oni graja na wlasnym serwie wiec moga sobie robic off kiedy chca a wam ..... do tego, nie pasuje to nie grac

Masz rację tylko to już denerwujące jest juz 3h jest off

29105455.jpg
Opublikowano

pliki serwerowe to jedno ale utrzymanie takiego serwara gdzie jest pełno neo kids to inna sprawa

2v93yw3.jpg

59649-vader.gif

Budowniczy
Opublikowano

Hmm mi s.3 dziala, juz od 40min, a wielu Polakow pisze na ogolnym i pol gildii jest on, wiec chyba server dziala o.O?...

LongjuYT2 s.4

lv.77

Klasa:Wojo mental

Skille:Silne P,Duchowe P, Tapniecie P, Uderzenie G5, Walniecie-1

Eq:Boga +9, Parta +9, Okragla +7, Upiorna +6 i jakies smieci:P

Zpmt2 s.2

lv.76

Klasa:Wojo Bodziak

Skille:Aura P, Wir P, 3stronne P, Szarka P, reszta jakies male:P

Eq:Stal +6, Zadlo +7, reszta to jakies smieci:P...

Opublikowano

Nie no, do dupy ten server -,- nie dość, że lagi jak cholera, mimo, że są 2 CH, to jeszcze wyłączają co chwilę o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...