Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HarukiSRO

rapeta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem GM wylaczyl i o 12 ma chodzic :)

Ale to i tak juz niedługo się skończy czemu jakis madry rodak nie zrobi takiego serva przecież jak by bylo nawet 4k slotow bylo by ciezko wbic :D

25819756.jpg
Opublikowano

Co się dzieje z serwem ? Rano widziałem off i teraz też niby off ale grają ludzie ;)

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Tak to jest już nudne co wbije rano off... Wieczorem off ... Jak tu grać !

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Jak dla mnie to coś się jebie z serwem po co mieli by go wyłączać tylko tracą graczy !

Opublikowano

Oni przygotówują sie do online (konca bety) i teraz nie wiem cos im odwala :P serwer wieczorem jest niby off ale jak nie dostaniesz dc to mozesz grac cala noc :)

25819756.jpg
Opublikowano

@up,

dokładnie tak jest ; D

Ale nieźle już poprawili bugów, praktycznie brak tych najbardziej widocznych ; ) Miło się gra ale gorzej z logowaniem :P

b577e893e102f.png

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...