Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XxRoCraftxX[24/7][FB][RP]40 SLOTÓW ! Zapraszam

XxSebastianxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie będę oceniał bez zagrania.. wejdę , zobaczę i decyduje czy zostanę^^

dzięki przy okazji ,że użyłeś moich obrazków "informacje" oraz "opis serwera" :) zaszczyt

(jakbyś potrzebował kogoś do ogarnięcia serwera na 2-4dni mogę ci pomóc mam spore doświadczenie z minecraft)

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Witam !! Serdecznie !! Dzisiaj !! zmieniliśmy wszystko tylko dla was !! i tylko na ten dzień !!

hallowem world : ON !

Potwory : ON !

Zwierzęta : off

Nether:off

Dodaliśmy na dzisiaj piękna mapkę halowem !

SS:

Kliknij w spoiler:

pll.png

ss

ssssslc.png

Wszystkiego Najlepszego z okazji hallowem ! Zapraszamy na serwer

Kliknij likeit.png ! jeżeli ci pomogłem

Opublikowano

nie żenada .. po prostu bug .. serwer jest prefesjonalny a to ze spamisz się w powietrzu ..

to masz dwa sposoby żeby wejść ciągle logać zeby cie wyspamiło gdziendziej albo wpisać register haslo .. i potem login haslo ...

a jak nie umiesz wpisać w 5 sekund to tylko znaczy to ze nie umiesz szybko pisać ;D

Opublikowano

Admin 0 pisowni

Albo nie ma adminow albo ja tylko jestem ja najwiecej ogarniam serwa ja najwiecej spedzam czzasu na serwie i jest full ja sam wiec nie pisac ze admini nie ogarzy bo ja sam jestem na serwie(WojtasxD150)I musze sam ogarniac serwa niedlugo zrobie sobie przerwe i zrobimy rekrutacje na on dzisiaj rozdalem chyba ponad 20 dzialek jak nie wiecej dopiero co przylazlem ze szkoly to odrazu spam 10 ludzi o dzialki

@Edit

Wiem chyba w czym tkwi problem z flying zara sprawdze,

Zbieram Lubie to!

Opublikowano

"Więcej Komend np : Komenda /i ( Znaczy możesz sobie dać darmowe itemy ile chcesz)"

Już na wstępie nie polecam...

Przedmioty za pieniądze, żałosne..

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

-- Prawa Murphy'ego

Opublikowano

"Więcej Komend np : Komenda /i ( Znaczy możesz sobie dać darmowe itemy ile chcesz)"

Już na wstępie nie polecam...

Przedmioty za pieniądze, żałosne..

Po pierwszę ze to jest tylko bonus '' do vip ..

nie obchodzi mi co ty piszesz nie podoba ci się serwer nie wbijaj ;]

Opublikowano
"Więcej Komend np : Komenda /i ( Znaczy możesz sobie dać darmowe itemy ile chcesz)" Już na wstępie nie polecam... Przedmioty za pieniądze, żałosne..

Hehehe pierwsze co slysze ze gracze moga sobie dawac itemy zalosne??chyba ty jestes zalosny jak kupisz vipa bedziesz mogl uzywac /i i pozdro dla cb ahahahahahah OMG.Iemy za pieniadze?Nie za prawdziwe za walute z serwera wpisujesz /money i patrzysz ile masz kasy co ty myslales ze za prawdziwe? Nie jestesmy glupcami tak jak jeden serwer za 2 dzialke placi sie sms

@Edit

Naprawilem chyba flying jak dalej bedzie pisac to sproboje na serwerze hamachi cos porobic

Zbieram Lubie to!

Opublikowano

@UP

Vipa można kupić za 20 zł ( na zawsze ) oraz za 12 ( na miesiac ) sms więcej informacji na pm

Co Daje Vip ?

1233l.gif- Większe działki 50 x 50

1233l.gif- Własne auto oraz samolot

1233l.gif- Więcej Komend np : Komenda /i ( Znaczy możesz sobie dać darmowe itemy ile chcesz)

1233l.gifPrzedrostek przy nick'u : [VIP]NICK

1233l.gif-Własna wioska ( miasto ) - Uwaga Włąsną wiaskę albo miasto Vip Może dostać jak gra na serwerze przynajmniej 2 tygodnie

Więc się w końcu zdecydujcie, czy ten VIP jest za pieniądze na serwerze, czy za realne pieniądze, bo póki co z Waszego tematu wynika, ze kupując range VIP otrzymujesz komendę /i - tak więc możesz sobie dodawać przedmioty jakie chcesz... Czyli innymi słowy, jak nie "pieniądze za kasę" to "ranga vip dzięki której możesz sobie między innymi przywoływać przedmioty" tak więc na jedno wychodzi =)

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

-- Prawa Murphy'ego

Opublikowano

@UP

Vipa można kupić za 20 zł ( na zawsze ) oraz za 12 ( na miesiac ) sms więcej informacji na pm

Co Daje Vip ?

1233l.gif- Większe działki 50 x 50

1233l.gif- Własne auto oraz samolot

1233l.gif- Więcej Komend np : Komenda /i ( Znaczy możesz sobie dać darmowe itemy ile chcesz)

1233l.gifPrzedrostek przy nick'u : [VIP]NICK

1233l.gif-Własna wioska ( miasto ) - Uwaga Włąsną wiaskę albo miasto Vip Może dostać jak gra na serwerze przynajmniej 2 tygodnie

Więc się w końcu zdecydujcie, czy ten VIP jest za pieniądze na serwerze, czy za realne pieniądze, bo póki co z Waszego tematu wynika, ze kupując range VIP otrzymujesz komendę /i - tak więc możesz sobie dodawać przedmioty jakie chcesz... Czyli innymi słowy, jak nie "pieniądze za kasę" to "ranga vip dzięki której możesz sobie między innymi przywoływać przedmioty" tak więc na jedno wychodzi =)

jak sms to oczywiście ze za realne .. my za serwer placimy realnymi

Opublikowano

Tutaj moge powiedziec tylko jedno .. Jestem stalym graczem tego serwera. naprawde ten serwer polecam Leci + .

Zapraszam wszystkich ;D

nnnnyj.png

PAMIETAJ ! POMOGLEM DAJ +.

TY MI POMOGLES ? MASZ + ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...