Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Rappelz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam kilka pytan dotyczacych gry , juz wiecej nie bede pisal tematow bo pomyslicie ze spamuje wiec za to przepraszam.

1.Czemu ten pluszak serduszko nie zbiera itemow , jak zrobic zeby zbieral bo chyba do tego jest nie ?

2.Czy da sie zrobic zeby itemki na ziemi byly podswietlone zebym wiedzial co lezy a nie musial najezdzac myszka?

3.Czy sa jakies roznice miedzy serverem USA a PL ?

4.I czy sa jakcys polacy na USA na serverze Naga ? Jak tak podajcie nicki nie chce mi sie grac samotnie ;d bo z PLem mialem problem ktorego na USA nie ma . Moj to XeroxPL

5.Co daje ten klucz z questa Haloween ?

6. Dlaczego rappelz US ma wieksze wymagania od PL?

Z gory dziekuje za odpowiedzi ;)

Edytowane przez Xerox94
Opublikowano

1.Czemu ten pluszak serduszko nie zbiera itemow , jak zrobic zeby zbieral bo chyba do tego jest nie ?

Nom, do tego on jest..

2.Czy da sie zrobic zeby itemki na ziemi byly podswietlone zebym wiedzial co lezy a nie musial najezdzac myszka?

Nie..

3.Czy sa jakies roznice miedzy serverem a PL?

Nie grałem na US, ale chyba nie.. Tylko się różnią językiem, nazwą i stroną :D

4.I czy sa jakcys polacy na USA na serverze Naga ? Jak tak podajcie nicki nie chce mi sie grac samotnie ;d bo z PLem mialem problem ktorego na USA nie ma . Moj to XeroxPL

Oczywiście że grają Polacy, ale raczej nikt nie będzie Ci tu wypisywał ich nicków.. :huh:

Nothing to do here.

Opublikowano

1. bo niejest ustawiony zeby zbieral ( na dole na tym pasku masz przycisk do niego zeby go wlaczyc )

2. nie

3. brak tego npc co daje itemy za wbicie 10, 20, 30, 40, 50 i ss'ow co 5 lvl'i ( i oczywiscie jezyk )

4. poszukaj powinna byc jakas polska gildia

Opublikowano

5.Co daje ten klucz z questa Haloween ? To quest ,,eventowy", ten klucz jest do TP się na wyspę Halloween

6. Dlaczego rappelz US ma wieksze wymagania od PL? Nie wiem.. Po prostu tak napisali, może jest w nim więcej rzeczy :)

Nothing to do here.

Opublikowano

Xerox już ci mówie czym się różni po 1.Więcej eventów dopiero co sie jeden skończył a tu już następny

większa dostepność dobrych itemów(serwer stoi o bodajrze 3-4 lata dłużej niż pl)

Mój nick Biniol serwer naga :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...