Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blondynka

Covver

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobre działa lajkeD You xD

hehequb.png

..................................................................................................................

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

u mnie na 8spytanych o dziwo nikt nie powiedział tak

szkoda ze mam takich nie kumatych kolegów :)

oczywiście like

Opublikowano

działa ale all to znaja raczej

hehequb.png

..................................................................................................................

Opublikowano

Po co odświeżasz taki temat? ;s

Stare, zadziałało na nauczycielce... ;d

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Blondynka budzi się rano i pyta kochanka, - powiedz mi,ale tak szczerze,czy naprawdę nie jesteś chory na Aids? - Możesz być spokojna, ,jestem zdrowy- odpowiada kochanek. Na co blondynka - no,to dobrze ,bo bałabym się znowu zarazić tym świństwem .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Blondynka mówi do swojego męża. Kochanie,a naszym małżeństwem jest coś chyba nie tak. - A dlaczego tak myslisz? - No bo wszyscy nasi znajomi już dawno się rozwiedli,a my nie.

---------------------

Blondynka pyta blondynki. - Ty Anka powiedz mi taką zagadkę - Jakie zwierzę domowe jest najbardziej pożyteczne? - A kura!. - A,dlaczego? = BO można ją zjeść przed narodzeniem i po narodzeniu.

------------

Blondynka mówi do męża - zrobić ci kotlety? = Zrób. - Ale mięsa nie mam.. - To nie rób. -A co,nie smakuje ci,jak gotuję?!

-------------

Blondynka pyta blondynki. - powiedz mi jak jesteś taka mądra,dlaczego programista na umycie głowy zużywa całą butelkę szamponu? - Bo w instrukcji jest napisane- nałożyć,spłukać,czynność powtorzyć.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...