Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dla Konsumentow Kbot.. pytanie

anyysz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem z WP.pl został rozwiązany, zostało tylko naprawa statku

na kontach z WP.pl, choć i ona możliwe, że została poprawiona.

Osobiście używam PBDO-Bota, ma większe możliwości :)

Jak tam zrobisz cos dobrego , to z botem , wp , i innymi rzeczami można się pożegnać.

Co ma WP do wp.pl?

I co to inne rzeczy?

Z tego co wiem, na wp.pl,

niedziałają tylko boty, reszta powinna

chulać jak nic. Ogółem, WP nie używa

linków, tylko działa na pakietach, więc

działa normalnie na kontach z wp.pl.

EXPmIpC.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

to po co mi taki bot... ktory sam nie zbiera.. ustawie bota na boxy co z tg ze przelata 10 h jak po 10 min kod wyskakuje...za co ja tu płace ?

Opublikowano

Mogłeś nie płacić.

Tak samo mogę powiedzieć:

"na co mi ten samochód jak do setki idzie w 20sekund, za co ja płace"

Tak samo mogę wymagać od KBota żeby zbierał 300k uri/h...

Opublikowano

Siema mam problem mianowicie nie mogę się zalogować na Kbocie pisze cały czas unknow server . Dodam że wszystko jest dobrze wpisane a konto nie była robione i logowane na Wp. Za pomoc dziękuje

Opublikowano

tak. ale bota mam, by grał za mnie... zbierał paczki, bił alieny.. jak nie mam licencji GG to ja od niego nie wymagam zeby tłukł mi wrota...

ale płaciłem za zbieranie paczek i bicie alienów... czego nie mam bo jeszcze musze za to płacić ...

Opublikowano

tak. ale bota mam, by grał za mnie... zbierał paczki, bił alieny.. jak nie mam licencji GG to ja od niego nie wymagam zeby tłukł mi wrota...

ale płaciłem za zbieranie paczek i bicie alienów... czego nie mam bo jeszcze musze za to płacić ...

[[/size][/font][/color]

1. Galaxy Gates

2. Refining

3. Collects bonus boxes, including celebratory stars, eggs, roses, etc.

4. Collects resources (ship wrecks)

5. Sells selected resources if the cargo bay is overloaded (Prometium, Endurium, Terbium, Prometid, Duranium, Promerium)

6. Escapes from attacks to the base or port, depending on which one is the nearest

7. Switches configurations when escaping from attacks

8. Recovers ship strength

9. Attacks all aliens (twists)

10. Does not attack mobs in the safe zone or strangers

11. Runs for several accounts on one computer simultaneously

12. Chat

13. Buying invisibility

Gdzie tutaj widzisz wbudowaną funkcję przepisywania captchy?

Opublikowano

gdy kupiłem licencje jeszcze nie bylo kodow ...

i powinni o to zadbac, by poprawnie to zbieralo :D

wlasnie puszczam na te alieny... ale zysk jest z 3x mniejszy ;D

Opublikowano

gdy kupiłem licencje jeszcze nie bylo kodow ...

i powinni o to zadbac, by poprawnie to zbieralo :D

wlasnie puszczam na te alieny... ale zysk jest z 3x mniejszy ;D

Mniejszy ... ? Przecierz za to zyskujesz PD , Poważkę , punkty rangi , ilosc ubitych aliieńców , i w rankingu idziesz do góry. Jak dla cb to sa male zyski to gratuluje.

Opublikowano

@UP

z powazki PD rangi nie bedziesz mial energi do wrot a nie wiem jak Ty ale ja wole miec uri na wszystko niz byc wysoko w rankingu

No jak nie , wystarczy przecierz tylko zaznaczyc alieny + boxy i wtedy captcha zadko mu wyskakuje. tzn jak zbiera duzo to mu wyskakuje a jak mniej to mniejsza szansa ale zawsze ryzko na wyskocznie jest.

Opublikowano

jak ma wyskoczyc to na 100 % do 20 min wyskoczy...

sory, ale nie chce nowego tematu robic nie wie ktos dlaczego teraz przeniesienie ID u polskich dealerow az 20 zl.. miesiac temu sama licencja kosztowala 33 zł .. teraz 60/70.... nie chce mi sie bawic w PP.. wygodniej byloby mi na allegro poprostu to zakupic ..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

to jest to.. bot co chwile nie dziala, jest aktualizowany na moment sie zapomniec... ustawilem bota na alieny i zamiast z x1 bil mi z x4 przez prawie 2 dni... stracilem przez to 690 k x4 ammo... kurw.a ! samemu oszczedzac a taki zjebany bot to przez noc zuzyje ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...