Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Jak na ZTE ZXV10 W300 - odblokować port 25565

*Tabciogaraj*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie... Robie właśnie serwer bez hamachi (livebox) według jednego tuta, ale ja jakoś nie mam w adresie 192.x.x.x i w zakładce LAN nie mam czegoś takiego jak Port: OD DO ... Pomożecie proszę!

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Najlepiej podaj zdjęcie ze swojego panelu administracyjnego LiveBoxa, żebyśmy mogli to dokładniej ogarnąć.

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

-- Prawa Murphy'ego

Opublikowano

Ale ja już miałem serwer! Ale wczoraj spaliło mi livebox'a ,bo 7 osob na serwa wbilo... Teraz mam problem z ZTE ZXV10 W300 ,a nie z Liveboxem... Proszę czytajcie temat!

Tabciogaraj.png

Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Ach, to przepraszam ale to praktycznie nic nie zmienia, podaj zdjęcie z panelu tego routera: ZTE ZXV10 W300

@Edit

Z głównej strony, żebym ogólnie miał zarys.

-- Prawa Murphy'ego

Opublikowano

Słuchaj ale ,który panel ,bo mam pięć... Interfejs , Zarządzanie , i jakieś 3 inne

Tabciogaraj.png

Opublikowano

Zaawansowane -> NAT -> Wirtualne serwery (czy jakoś tak, nie wiem jak to jest po polsku dokładnie w tym routerze) -> I gotowe, dodajesz port gry, dokładnie nie wiem jak to wygląda w tym routerze, ale generalnie wszystkie są podobne dodawanie portów routerze - poszukaj na forum.

-- Prawa Murphy'ego

Opublikowano

A na no-ip.com jak dodaje hosta to jakie mam ip wpisać? Moje lokalne ? Chce zrobić adres stały.

Tabciogaraj.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

wejdz w panel routera i tam wchodzisz w interface, w isp wybierasz: (kropka) PPPoA/PPPoE

i wpisujesz nazwe i hasło użytkownika i łączysz sie przez PPPoA VC-Mux (jak masz neo albo orange) zapisujesz

Teraz w Zaawansowane wybierasz NAT (przed ostatnia, ja mam wersję angielską) virtual server(Server wirtualny) i tam wpisujesz to co trzeba jak nie wiesz co to pisz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...