Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dyron

sul94

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jakas str juz client????? start o ?

Propozycje się podobają.

Jest jedno ale, ale serwer nie ruszy tak jak planowaliśmy... Wiem, miał być na dniach;/ lecz nie jestem w stanie sam wszystkiego zrobić a już zwłaszcza ogarnąć stronę i odpowiednio wszystko zabezpieczyć.

Prawdopodobnie dołączy jeszcze jedna osoba która zdoła mnie odciążyć i pomoże postawić ten serwer na nogi.

Co do propozycji - nad dropem ze szkatułek blasku myślałem już wcześniej i nie wiele odbiega od tego co Ty zaproponowałeś.

Perły będzie można zdobyć z misji od biologa, z małży oraz bossów a także z receptur (małe nawiązanie do Ahri^^)

Jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli spodziewam się że serwer będzie jeszcze w tym miesiącu. Nie mam niestety tyle czasu wolnego aby móc go poświęcić w całości dla serwera ponieważ już widzę literki przed oczami.

Opublikowano

Jak już wspominałem wcześniej. Start się opóźni o parę tygodni.

Dołączył do nas jeden członek który pomorze nam postawić serwer.

Opublikowano

Dobrze by było żeby te elitarne bronie z tych na 75 miały nieco mniejszy dmg od tych śmiercio itp. bo i tak mają one umki i śr, bo jeśli będą miały dmg taki sam albo większy to później pvp z osobami co miałyby elitarną broń byłoby bezsensowne. I mała edycja DT, żeby dropiły np. 2 kamienie otwarcia ze spota bo czasami naprawdę jest się ciężko wyrobić, albo jakiś noobek weźmie kamienie i lognie, albo kogoś z naszego pt kicknie....

Opublikowano

to się okaże jak będzie co do startu napewno nastąpi czekamy tylko na stronę domyślałem się że napewno gracze zmienią zdanie jak serwer nie stanie tak jak zaplanowaliśmy ale wrócą to jest bardziej pewne:)

iFQwy2v.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Już sie nie moge doczekac... narazie ide na Metin2Singapure... Poczekam cierpliwie, i życze powodzenia.

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Opublikowano

Ciągle poszukujemy Technika oraz webmastera.

Były 3oferty na pierwsze stanowisko, nie wypaliło...

Serwera nie będzie, być może kiedyś...kiedyś gdy będę miał czasu więcej a teraz to mało prawdopodobne bo nawet w metka nie gram ^ ^

Opublikowano
Serwera nie będzie, być może kiedyś...kiedyś gdy będę miał czasu więcej a teraz to mało prawdopodobne bo nawet w metka nie gram ^ ^

Jesli nie będzie to zamykam

1388363882-U262029.png
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...