Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Port się zapycha - Hosting serwerów Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam !

Ostatnio kupiłem w jednym z hostingów ( w nazwie mają "shoot" :D ) serwer do Minecraft. Wszystko jest w porządku, ale po chwili grania (zależy, czasami godzina, czasami pięć) serwer wywala. Potem patrzę w konsoli na stronie i zawsze jest to samo :

To jest ukryta treść, proszę

Zapytałem się administracji hostingu co może być przyczyną, to odpisali, że najprawdopodobniej pluginy, bo czasami się takie coś zdarza, ale rzadko, a u mnie jak wspomniałem, średnio co 3 godziny. Do tej pory pisałem do nich 3 razy, za każdym 'odtykali' mi ten port, ale dzisiaj już nie mam odwagi, pomyślą, żem idiota i nie słucham. Dodali, że od nowego tygodnia dostanę w panelu magiczny przycisk, którym będę mógł "zabić" w serwerowni ten proces i potem normalnie odpalić serwer. Ale takie zachowanie NIE jest normalne, dlatego pytam się Was, co może być przyczyną.

Mam najnowszego bukkita (1337?), ściągnąłem wczoraj, pluginy staram sięupdate'ować na bierząco (może faktycznie to wina jednego z pluginow, może stara wersja, czy co...)

Tutaj podaję listę pluginów, które mam na serwerze :

To jest ukryta treść, proszę

Pozdrawiam !

Edytowane przez Head_Hunter
Opublikowano (edytowane)

To może boleć, szczególnie, że to serwer Survival ( w większości ). A dzieci z x-ray'em duużo...

Ale dla dobra reszty graczy, spróbuję. Dzięki za radę, odezwę się, jak zobaczę efekty :)

Pozdrawiam !

EDIT :

Działa, już jest wszystko ok ;)

Dzięki wielkie, Achmen :)

Można zamknąć.

Pozdrawiam !

Edytowane przez Head_Hunter