Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otwieram silka i mam blad :

File corupted!

Please run a virus-check , then reinstall the application.

Domyslam sie , ze chodzi o wira , heh .

Jakiego polecacie ? Ad-Ware nic nie wykryl , Kaspersky nie chodzi ( przez wira ) i jeszcze pozostal Avast! , lecz on takze nic nie wykryl . Licze na wasze porady .

Jezeli chodzi o reinstall to mam dysk 10G , na ktorym znajduje się RECOVERY ( zadny tam buff clera :D) , ale nie wiem jak go uruchomic :) Na viscie jestem troche jeszcze zielony . Ogolnie nie lubie tego windowsa ale coz ... Nie bede sie rozpisywal na temat tego , ze z instalowaniem XP trzeba sie troche pobawic . Odbieglem troche od tematu . Ok piszcie :)

20358.gif
Opublikowano

SILKROAD Niema wirusów. Jak Sciagales z www.silkroad-online.net to niema . Jak sciagales z innych stron to mozesz miec . A Pozatym Najlepszym programem jest Nod32 lub poszukaj www.dobreprogramy.pl . Pozdro

Opublikowano

tez mam viste na lapku i powiem ci ze format to pikus wporuwnaniu do Xp wkladzasz plyte 3 razy enter i ci leci format :D

a tak btw to sproboj Trojan Removerem dobry program do trojanow :)) sam go ciogle uzywam i ciogle wylapuje trojany :D

Opublikowano
SILKROAD Niema wirusów. Jak Sciagales z www.silkroad-online.net to niema . Jak sciagales z innych stron to mozesz miec . A Pozatym Najlepszym programem jest Nod32 lub poszukaj www.dobreprogramy.pl . Pozdro

Zle mnie zrozumiales . Na komputerze mam wirusy nie wiadomo skad . Jezeli chodzi o 18+ ... Omijam takie stronki z daleka .

@EDIT

Zrobilem cos z tym recovery . Wgralem od nowa niektore pliki z windowsa i silokroad dziala . Jednak nie jestem pewien czy wirusy dalej są. Chcialbym jednak zrobic format . Jak to ogarne troche to sproboje :)

20358.gif
Opublikowano

format w viscie to jak instalowanie czegos wrzucasz plyte resetujesz botuje sie i normalny instalator :P

pare razy enter wyskakuje okienko na ktory dysk ma byc zainstalowany windows dajesz C klikasz Formatuj on cos tam popracuje przestanie dajesz dalej i zaczyna sie instalacja :D a po instalacij to tylko sterowniki :P

Admin Cienia
Opublikowano

Po pierwsze toxic jeśli chcesz gadać głupoty to lepiej nie pisz nic. File corrupted to znaczy że się coś zjebało z plikiem, a ten virus coś tam to jest dla bajery przecież.. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Proste ? Nie mam plyty z Vistą . Mam dyusk recovery :) To duzo zmienia ... Zawsze moge nagrac plytke z legit vista . jest taka opcja . Mozna nagrac tylko 1 raz . Na nero nie moglem przegrac plytki i obawiam sie , ze jak tam cos sie zj!@#$% to juz nie bedzie mozna sprobowac drugi raz :)

20358.gif
Opublikowano
ja tam swoja plytke z winem juz chyba przegralem z 50 razy dla wszystkich ktorzy chcieli :D i nic sienie dzieje ...

On napisal ze z dysku mozna nagrac chyba tylko raz a nie przegrac plytke bo to 2 rozne rzeczy..

Co do antyvira (bo pojawil sie w temacie) unikajcie NOD-a.. jest to masakryczny shit.. Juz lepiej Avira lub KAV

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

Raczej nie ten dzial, a autor tematu nie wie do czego sluzy internet :< sciagnij sobie windowsa, wlacz combofix, poczytaj inne fora, opcionalnie naucz sie angielskiego o0

everythingfou - sprawdź to.