Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]punkty statystyk priv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam problem z punktami statystyk na priv serwerze dedyku.Otóż gdy załaduje mi się ''kuleczkę'' z expem powinien się pojawić plusik w lewym dolnym rogu.Nie pokazuje się.Dopiero gdy wbije level pokazuje mi się zwój wiecie taki jak w zadaniach.Ma tytuł Punkty Statystyk Gdy go otworze to się mnie pyta czy odzyskać wszystkie punkty statystyk klikam tak i dopiero pokazuje mi się ten plusik klikam w niego i mam odnowa punkty do rozdzielenia dopiero z jakbym miał 1lvl a mam 54 a tak dopiero zaczęło się robić jak miałem 30 któryś.A i jeszcze to że rozdzielać od 1 lvl punkty to pół biedy ale coś się robi że nie mogę np dawać więcej do siły np mam 40 pkt i więcej nie mogę a gdy kliknę plus to znika punkt z tych których widać ile jeszcze zostało znika a a do tych 40 się nic nie dodaje i w ten sposób tracę punkty.Nie wiem dlaczego tak jest al proszę o pomoc.

Podsumowując:

-straciłem dużo punktów

-jest to głupie ponieważ gdy mając 54 lvl tródno mi pokonać jakiegoś głupiego potworka z 41 lvl bo witalność mam 70 a siła 40

Edytowane przez feeder4
Opublikowano

Jaki to serwer?

Jeżeli nie wyświetla Ci tego plusika, to wejdz do zakładki umiejętności,statystyki.

skrót : C lub V

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...