Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Last Chaos 777 Gildia TimeOfRevenge [katar]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zrobione ze schematu metodą " kopiuj wklej"

Witam

Chcę zaprezentowac gildie o nazwie TimeOfRevenge na serwer katar. Jest to gildia z tradycjami. Zaczynaliśmy dawno temu na USA pod nazwa KillerSi, następnie przenieśliśmy się na PL Ibres pod nazwą Quarenmol. Częśc z Was zapewne pamięta tę gildię. Co osiągneliśmy wspólną pracą i wysiłkiem całęj grupy?? Wielokrotnie zdobywaliśmy MCS na Plu DCs na USA przez prawie pół roku był nasz. 2 165 lvle na USA (nicków nie podaję ze względu bezpieczeństwa) Pewnie zastanawia Was dlaczego prznoszę gildię na serwer prywatny. Otóż będę grał na 777 dla zabawy aby odpocząc od trudów codziennego życia.

Nazwa: TimeOfRevenge

Lider: KillingMachine

Lvl gildi: 34 (i rośnie)

Oficerowie: indyk222 oraz Szlaga

Liczba ludzi w gildi: 38/64

Czego można oczekiwac od gildi TimeOfRevenge?? Szerokiej wiedzy w zakresie Last Chaos i nie tylko. Wspólnych wypadów do MC Al'ha Kapeli oraz Akan. Oferujemy darmową pomoc z plvl psp i dropieniu eq.

Czego oczekujemy od swoich członków ?? Kultury osobistej, godnego reprezentowania gildi na serwerze tzn. NIE WYZYWAMY INNYCH GRACZY, NIE OKRADAMY NIKOGO, NIE OSZUKUJE, NIE OKŁAMUJEMY.

Jakie warunki należy spełnic aby dostac sie do Nas?? Trzeba miec ukonczone 18 lat (lepiej nie kłamac bo prawdziwy wiek wyjdzie prędzej czy później) Jeśli przed dojściem poinformujecie ze macie np 15 lat, a ja lub któryś z oficerów widzi że macie poukładane w głowie zostaniecie dodani do gildi na tygodniowy okres próbny po którym zapadnie decyzja o waszym dalszym losie. Należy również w miarę znac gramatykę i posiadac coś co w dzisiejszych czasach jest niestety rzadkościa a mianowicie kulturę osobistą

Zapraszam wszystkich graczy. Nowych ponieważ jesteśmy od tego by uczyc i pomagac, oraz starych wyjadaczy którzy szukają osób z którymi mogą porozmawiac :)

Dziękuję i pozdrawiam KillingMachine

@EDIT Zapomniałem dodac ze macie szukac Killinga na ch1 ch3 lub ch4 :)

Edytowane przez ThripleBash
titan.jpg
Opublikowano

Witam. Chciałbym dojść to gildi ponieważ zaczynam dopiero grac na 777 słyszałem ze serwer jest dość trudnym jak na prywatne serwery last chaos. A widzę że akurat oferujecie tez pomoc. Szkoda że nie mam tych 18lat tylko 14. Więc raczej mnie nie przyjmiecie ale spróbuje, może się uda.

Pozdrawiam, DobryPolak

Ok. =)

Sorry za duble posta

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...