Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie przenosze na eq (czyli zbroja itp.) i nic.chyba trzeba najpierw zrobić sie imię Jak się jest Thiefem tzn. jak założy się Thief Suit więc robiłem o gostka te imie klikam check i DC -.- właśnie o to chodzi trzeba se zrobić Alias Name?

ZtR FamiLieS

Opublikowano

Tak trzeba zrobić. A to dc to jakis kolejny blogosławiony bug, który zafundował Ci ryzmax lub Twoj komp.

Opublikowano

nie Ryzmax tylko Joymax ;) a komp raczej nie więc robiłem dobrze i kurcze DC. a chyba wiem czemu bo grałem BEZ BOTA od 10 chyba 30 do jakiejś chyba 14:30 więc może temu albo poprostu zwyczjne DC ;]

ZtR FamiLieS

Opublikowano

Jeśli to dc dostajesz zawsze przy próbie załozenia aliasu to poczekaj do inspekcji. Moze naprawią buga ;p

76561198001815076.png
Opublikowano

wy idioci, jakiego buga, nie wiecie a piepszycie farmazony. nie mozesz zalozyc thief suita dopuki nie zrobisz sobie aliasa zadnego, tak samo jest z kazdym jobem, musisz 1. dolaczyc do gildii thiefow czy jak to sie tam nazywa, 2. zrobić alias, tam jest w opcjach u tego goscia, 3.zalozyc thief suita i płakać ze kazdy cie zabija -.-' np

Opublikowano
wy idioci, jakiego buga, nie wiecie a piepszycie farmazony. nie mozesz zalozyc thief suita dopuki nie zrobisz sobie aliasa zadnego, tak samo jest z kazdym jobem, musisz 1. dolaczyc do gildii thiefow czy jak to sie tam nazywa, 2. zrobić alias, tam jest w opcjach u tego goscia, 3.zalozyc thief suita i płakać ze kazdy cie zabija -.-' np

napisał ze jak chce zalozyc allias to zawsze dostaje dc...

76561198001815076.png
Opublikowano

po 3 prubie wybrania aliansu jak jest zajety to dostaje sie dc zawsze wiec to raczej niejest bug ale niewiem musisz bardzo mocno pomyslec zeby alians wymyslec :P

Opublikowano

hmmmm ja też miałem dc jak wybierałem chociaż takiego nicku nie było a wiec nie pierdol głupot

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

ots zminilem alias w Huncie i nic sie nie stalo :D ale nie byl zajety ale czasem mam zajete na innych acc i nic sie nigdy nie działo ehh :D poprostu nie masz farta, albo nie mozesz byc Thiefem haha :D bo toz zryty job :D

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano
Ja mialem buga ze jak ide na ctf to odrazu dc ;/ poczekalem do wczorajszej inspekcji ii.... problem znikl ;P Ja bym ci radzil wstrzymac sie do nastepnego wtorku ;)

kiedys to wszyscy na ctfie buga dostawali ;S

76561198001815076.png
Opublikowano

OMG niewiem co wy tu wypisujecie ale ja po namyśle długim widze że to zwykłe DC a wpsiałem alias który był zajęty -.-

kiedy godzine pozniej znów wbiłem jeszcze kilka zajętych aliasów wpisałem nic. pozniej niezajęty i gites.

mam własną nazwę 0.0 a wy tu przegrzewacie mozgi może racja to bug że za pierwszym razem nie wbija alias name ale elemele sam jesteś idiota bo to co napisałeś to wszytko wiedziałem -_-Powinieneś przeprosić grupe a to był albo poprostu DC albo BUG ;P w każdym razie wszytko już wporzo ;D

ZtR FamiLieS

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...