Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pSro

Gracz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialem was poinformowac o tym iz na serverrze prywatnym z jakiegos powodyu wystepuja OGROMNE!! lagi i co jakies 5 - 10 minut nastepuje dc wbilem tam gladko lvl 61 nukerem ktorego jesli ktos sie juz zdecyduje grac tam polecam jeszcze jedno dodano d9 , Gm ( Noob ) Sprzedaje postacie za iles tam $ mozna kupic postac lvl 90 z dowolnym nickiem buildem mozna takie posatcie latwo rozpoznac po broni sosun +9.... dobra nie bede dalej pisal ale mam jeszcze jedna informacje Reg otwarty jest od 5:00 - 6:00 Rano nie wieczorem Pozdro

Pomocnik
Opublikowano

Ja od paru dni "gram" na priv , lagi są takie że jezus maria , dosłownie kosmiczne , i co chwilę dc , przydało by się więcej priv serverów , bo globala mam dość(expienia miesiącami i farmienia) .....

Opublikowano

Lagi masakra a dc co 5-10 minn ;/ A na poczatku bylo tak fajnie ;P Ale slyszalem ze niedlugo maja wyjsc 2 nowe serwery postawione w stanach i podobno 1 ma byc z europa;]

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

Heh ja mam tam 84lvl i narazie zaprzestalem gre poniewaz musze troche pograc na isro

Jak cos to nick StillKill ale nie ludzcie sie ze mnie znajdziecie w grze ;P

Gra sie milo i przyjemnie ale te suny +9 to przesada :/

Server: Babel

Nick: Pr0....

LvL:80

Guild:Nemesis

Bulid:Hybrid Int 5:1 Fire,Light,Heuksal

Full Sun Owner...

walkafx7.gif

Opublikowano

nom bylo by CooL

zajebiscie by bylo jakby tylko polacy grali...

typu rejestracja tylko przez Gadu^^

cza zalatwic gadu od tego kolesia tylko:)

Opublikowano

tez mi sie wydaje ze nic z tego nie bedzie,bo po co beda stawiac ten serwer jesli silkow nie beda sprzedawac a co za tym idzie nie beda mieli z tego profitow itd.No chyba ze sa jakimis pasjonatami tej gry.

Opublikowano
a tam na serwa mozna sie bez problemu wbic czy jest tak samo jak w SRO?ze wbijasz 5 godzin?

hmm...skad niby wiedziec mamy jak ten server jeszcze nie stoi !? bosh wkur***** mnie takie posty :/

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

:/ kijj jak mają juz PRIVA stawiac to niech postawią z ratami od 4+ jezeli to ma byc low rate a taki typowo pvp to niech sie zaczyna od 20x :/ jak dla mnie nawet gdyby on działał i tak bym nie zagrał głównie i wyłacznie przez raty, bo mam dość globala.

Opublikowano

Proponowalbym dalsze dyskutowanie w temacie o prywatnym serwerze ;] Bo zrobi sie strasznie zamieszanie i syf.

Pozdro ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...