Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]SPECACT Kit Upgrade

Gość malutki688

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemasz, kupilem bf-a ale nie zamawialem wersji pre orderowej.Dzisaj bylem w mm i kupilem, no i mam jerszcze pudelkowa wersje pre ordera.niestety (chyba nie ma w niej SPECACT Kit Upgrade) moje pytanie czy mozna te skórki zolnierzy jakos zdobyc?

2 czy zolnierze w becie byli w podstawoiwych strojach czy w SPECACT Kit Upgrade?

Opublikowano

jesli ktos znajdzie jakas aukcje na allegro z kodem do SPECACT Kit Upgrade to prosze o linka:)

Opublikowano

A ja mam pytanie bo również zamówiłem edycje limitowaną ale nie przez gram.pl tylko inny sklep i w dniu premiery okazało się że owa Edycja Limitowana nie bedzie u nich dostepna więc pozostało mi zakupienie zwykłej i tu moje pytanie czy ktoś wie czy będzie można zakupić dodatek do BF3 "Powrót do Karkand" z tym Pakiet Uzbrojenia Specjalnego lub też bez niego??

thumb1gh.jpg

Kliknij

Lubie to

Opublikowano

A ja mam pytanie bo również zamówiłem edycje limitowaną ale nie przez gram.pl tylko inny sklep i w dniu premiery okazało się że owa Edycja Limitowana nie bedzie u nich dostepna więc pozostało mi zakupienie zwykłej i tu moje pytanie czy ktoś wie czy będzie można zakupić dodatek do BF3 "Powrót do Karkand" z tym Pakiet Uzbrojenia Specjalnego lub też bez niego??

Możliwe, że po jakimś czasie wypuszczą to jako dodatek i będzie kosztował tak jak Vietnam do Battlefield Bad Company2 około 50zł.

w83od2.jpg

Bywalec
Opublikowano

Z tym, że raczej Pakiet Uzbrojenia Specjalnego nie będzie do kupienia. Poza tym mogę cię pocieszyć, że bronie które ten pakiet zawiera można odblokować w grze.

Najprawdopodobniej Specact Kit Upgrade będzie można kupić kilkanaście tygodni lub kilka miesięcy po premierze, tak samo jak to było w przypadku Battlefield: Bad Company 2.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

czyli gracze ktorzy kupili wersje pudelkowa zostali nieco wyruchani....

Opublikowano

Aha to git bo myślałem że już będzie lipa i nigdy sobie w te mapki nie pogram a tak jest nadzieja ^_^ dziękuje 2i1@UP Lubię to dla was.

thumb1gh.jpg

Kliknij

Lubie to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...