Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOCY NIE WIEM CO I JAK!!!!!!!!!!!

miecio124

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo wszystkim powie mi ktoś tak po polsku (nie chce kopii czy cytatów innych ludzii z gamecenter czy coś... bo właśnie tego nie łapię!!!!!) chce zrobic server prywatny w silku!!

Próbowałem na dwa soposoby ale nie mogłem załapac o co tam chodziło....niby sciagam instaluje sie wszystko vb6 i ta reszta tzn.clienta kopiuje itd...

I właśnie tu zaczyna się problem nie wiem jaki plik otworzyc tym visual coś tam... próbowałem z wieloma i jakiś tam prvj coś takiego było no i w programiku wyskoczyło że trzeba zupgradeowac więc zrobiłem to!! Potem otwieram ten plik no i są te wszystkie rubryczki ze spawnem,accountami,itd ale jak biorę tę strzałkę żeby odpalic wyskakuje error!!!! I nie wiem co jest..... najpierw wyskakuje to

There were build errors.Would you like to continue and run the last succesfoul build?? Biorę TAK a potem mam to:

Visual studio cannot start debugging because the debug target d/documents and settings/Konrad/srvb/prjVBEmu.NET/bin/prjVBEmu.exe

Please build the project and retry or set the Outpot path and assemblyName properties appropriatley to point at the correct location for the target assembly!!

Wyskakuje mi to JESCZE RAZ powatarzam że client skopiowany,hosts przerobiony,vb6 zainstalowany i ten cały subversion!!

Pomocnik
Opublikowano
http://sremu.darkinc.net <---tu masz strone twórcy , jest na niej wszystko . i jeszcze jedna sprawa , ten private serv to lipa , możesz co najwyżej spawnować moba , niemożesz go bic , niemasz skili , niemasz npc ,niemożesz gadać , niemożesz nawet zobaczyć osoby która wbije na twój server, nic niemasz. Odpuśc sobie lepiej bo to niewarte zachodu. Szukałem dużo po necie i na dzień dzisiejszy niema w miare działającego emulatora .Powstał jeden server private , stwożyli go chinole którzy ukradli pliki servera z Ryżmaxu . Dopuki niewyciekną , niema co się w to bawić .Te emulatory co powstały na dzień dzisiejszy sa gówno warte , nic z nich niebędzie , pozostaje czekać az pliki servera pojawią się na necie ......
  • Dodaj nową pozycję...