Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Tak jak w temacie nie moge zrobić update ... Idzie 1% stoi pare minut i potem wyskakuje mi błąd ;/// Wie ktoś może o co tu chodzi ?! Bo mam ochote pograć i dupa nie mam jak ;||

Opublikowano
Witam ! Tak jak w temacie nie moge zrobić update ... Idzie 1% stoi pare minut i potem wyskakuje mi błąd ;/// Wie ktoś może o co tu chodzi ?! Bo mam ochote pograć i dupa nie mam jak ;||

TO chyba jedyno wyjscie zainstalować silka od nowa jak cos przu Upie sie kiepści... Sprobuj powinno zadziałac... pozdro

Opublikowano

Nie to jest wina ze tyle osób naraz sciąga update ja mam to samo zawsze co tydzien. Poprostu albo sciagam pod wieczór update bo wtedy łapie odrazu a gdy próbuje sciagnąc zaraz po update to nie idzie i musze próbować po kilka razy az wkońcu załapie. Dzisiaj mi chyba za około 30 razem załapał update bo sie scinał w połowie ale teraz juz mi sie sciągnął i jest gitara

Jezeli sie nie łaczy to najpiew wejdz na strone joymaxu wtedy załapie

Opublikowano
Jezeli sie nie łaczy to najpiew wejdz na strone joymaxu wtedy załapie

Jestem na stronie joymaxu nawet sie zalogowałem i dalej nic ://

Opublikowano
Jestem na stronie joymaxu nawet sie zalogowałem i dalej nic ://

Pokombinuj jakos, odinstaluj silka, usun folder w program files, zainstaluj na jakims innym dysku, wylacz antywira, no nie wiem co jeszcze a jak nic nie pomoze to sciagnij sobie najnowszą instalke.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...