Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] GameRanger

kaziok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Jak w temacie mam problem, że GameRanger nie wykrywa mi żadnych gier na kompie.

Próbuje dodać ręcznie, lecz to nie przynosi żadnych skutków, program na upartego stara się mi wmówić,

że mam podać (konkretnie chodzi o Stronghold:crusader.exe) skrót czy może lokacje gry, nadal pokazuje

mi że mam wybrać "stronghold:crusader.exe Tak samo chociażby z Warcraft3 (obie gry mam oryginalne

więc nie ma mowy, że to wina pirackiej wersji).

Kumplom jakimś cudem wykrywa i nie mają żadnych problemów z programem.

Ponowna reisntalka jak i ściągniecie od nowa nie przynosi skutków

Jeżeli ktoś wie w czym leży problem, to proszę o pomoc :)

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

Jeżeli byś pomyślał, to domyślił byś się że kumple piracą :)

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

@odświerzam

Opublikowano

Dodane,wyłączone, reinstala jak i ponowne ściągniecie nadal nic nie dają. Czekam na kolejne pomysły :)

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...