Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bonus

Deco12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem 5 kont podobijałem 7 poziomy bonusy po otrzymywałem ale nie dostałem premium chociaż jest odznaczone przed chwilą niby zaliczyło czy trzeba czekać do restartu serwera czy jak ?

Opublikowano

Też tak miałem. Osobiście uważam, że trzeba będzie kupować premke ;( Wolę stracić kasę niż PD czy poważke ;)

Opublikowano

@up dostaniesz.Moj brat z nim lata. A po znajomosci slyszalem(od posiadaczy owego desu) że daje 8% + DMG.

Kolega kupił jego koledze premke , w zamian ten zrobił mu tych 25 kont.

Opublikowano

A ten design dostane jak zrobię 25?

Jeszcze nikogo z takim nie widziałem.

Nawet jakbym go dostał, to latałbym ze Skill Designem ;) Dlatego pewnie nikogo nie widziałeś, bo zapewne każda taka osoba założyła raz design, żeby go zobaczyć, po czym wróciła do zwykłego coś dającego...:)

Opublikowano

gowno prawda. Ja zrobilem wszystkie mozliwe bonusy za znajomych sam. 3 x premka po miesiąc i duperele jakies. Ten design jest tylko i wyłącznie wizualny. absolutnie nic nie daje dlatego nikt w nim nie lata. Na premke tez czekałem do nast dnia ale bylo warto. Wszystkie 25 kont samemu i bez bota, troche sie zeszlo. 5 potem nast 5 i na koniec jeszcze 15, dramat ale potem odbilem sobie:)