Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzisiejsza Aktualizacja - Pytania/Problemy

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z racji tego że została założona masa tematów odnośnie błędu torrentowania i działających cheatów, postanowiłem założyć jeden temat, aby pozbyć się zbędnego spamu.

Informacje na temat aktualizacji:

http://www.mpcforum.pl/topic/471859-inneaktualizacja-gry/

1. Jeżeli masz błąd z torrentowaniem, poczekaj kilkanaście minut tzn. około 15-20, a od razu torrentowanie ruszy dalej.

Nie każdemu pobiera się tak szybko, ponieważ mój znajomy czeka około 45min, więc to nie powód do zmartwień.

2. KamerMod został zaktualizowany około godziny ~13:15, lecz żeby działał prawidłowo trzeba pobrać go przez

hosting wupload.

3. Do tej pory nie udało się rozwiązać błędu z logowaniem na serwery, więc nie martwcie się gdy nie będziecie

mogli się zalogować do gry, po ztorrentowaniu.

4. Działające cheaty znajdziesz w tym temacie.

http://www.mpcforum.pl/topic/472277-innehacki-dzialajace-na-metin2pl/

Ważne: Nie twórzcie nowych tematów, tylko zadawajcie Pytania lub opisujcie swoje problemy w tym temacie, aby uniknąć spamu.

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam problem (jak zawsze musze od kolegi brać). Czy mógłbym prosić te pliki co były aktualizowane ? Proszę o link z plikami (tylko te co są zaktualizowane). Na stronie metina nic nowego nie ma.

Ja mam problem (jak zawsze musze od kolegi brać). Czy mógłbym prosić te pliki co były aktualizowane ? Proszę o link z plikami (tylko te co są zaktualizowane). Na stronie metina nic nowego nie ma.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

PLIKI: hsield, temp, metin2.bin, metin2client.bin, pack\locale_pl.epk.lz\iz

DL:

http://www.multiupload.com/MG6VYKA0KW

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=802e9cc9a3487b62077228001dd30085ec2c87ded6df6701e6cf5ffad5a4b965-1319727279

skanplikw.jpg

Pliczki są czyste ;)

Lecz nie wiem czy to pomoże, ponieważ moim zdaniem będzie potrzebny plik o wadze ~700mb.

Opublikowano

Mam problem. Gdy uruchamiam moda na PL wyskakuje coś takiego :

Nieprawidłowa wersja pliku pack/Index. Proszę zaktualizować klienta gry przy pomocy patcher.

Pomóżcie !

350x19.png

NAJLEPSZY SERWER TYPU EASY/MEDIUM !

SERDECZNIE ZAPRASZAM !

Opublikowano

łeee ja pobrałem moda z wupload czy jak to tam jest i mam błąd pack/index ;/ czy coś takiego, a teraz bez moda i ExpBota wersja ligt to dupa jak będą szkaty dropić... Jak by ktos wiedział co jest pięć to dajcie znać.

Opublikowano

Mam pytanie czy te pety będą dostępny od początku gry czy trzeba zamówić je w IS?

Moim zdaniem zwierzęta będą dodane jako koń, tzn będą na zawsze i będą za Nami chodzić zawsze (Wilk, Lew, Dzik).

Wgrałem Kamera z 16.40 i jak odpalam mam błąd pack/index ???

Kamer1337 źle zaktualizował pliki index w Modzie, musi to naprawić.

Mam problem. Gdy uruchamiam moda na PL wyskakuje coś takiego :

Nieprawidłowa wersja pliku pack/Index. Proszę zaktualizować klienta gry przy pomocy patcher.

Pomóżcie !

Patrz UP.

Taki mały offtop czy korzystając z tego kamera odrazu są zablokowane logi i nie dostane bana ?

Musisz zablokować HS, tak jak zawsze to się robiło.

Opublikowano

Tutaj macie cały folder metina upnięty dzisiaj ;]

http://www.megaupload.com/?d=IXAV12EG

niech ktoś napisze o skanie to odrazu leci report !! (waga pliku)

Opublikowano

nie wiem czemu ale mi dziala mod wszystko ladnie pieknie . tylko ze jest 1 problem gdy w oknie wybierania odpalimy np . DMG albo WAITHACK musimy od nowa wgrac metina do glownego folderu ,

jesli macie VISTE / 7 uchruchamiac jako Administrator . :)

Opublikowano

Gamus - nieprawidłowy plik index więc znów moge pożegnać się z eventem ;[...

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Aktualizacja staje na 66.7% nie chce mi zaktualizowac pliku0 ( metin2_patch_eu3.epk ) co mam robic prosze o pomoc

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Opublikowano

Aktualizacja staje na 66.7% nie chce mi zaktualizowac pliku0 ( metin2_patch_eu3.epk ) co mam robic prosze o pomoc

Patrz 1pkt.

1. Jeżeli masz błąd z torrentowaniem, poczekaj kilkanaście minut tzn. około 15-20, a od razu torrentowanie ruszy dalej.

Nie każdemu pobiera się tak szybko, ponieważ mój znajomy czeka około 45min, więc to nie powód do zmartwień.

Opublikowano

Patrz 1pkt.

ozumie ale mam slabego neta i niechce dalej ruszyc pedkosc masakra pobiea mi ten plik z pedkoscia 0.035 i za chwile wywala blad ze niemozna wypakowac pliku z kad mam to pobrac pzez torenta blad moze z jakiegos hostu gdzie tego pliku szukac

Tak wyglada moj problem co mam zrobic w tej sytuacji

Tak wyglada moj problem co mam zrobic w tej sytuacji

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Opublikowano

odpal menedzer zdan i zamknij all procesy metina metin2clien.bin metin2.exe metin2.bin i odpal paczera jeszcze raz jak nie pomoze graj przez obejscie

Opublikowano

Ja nawet jak pobrałem ten gotowy folder metina to nadal wyskakuje błąd "rozpakowanie pliku nie powiodło się" którego powodem jest najprawdopodobniej hackshield bypass 1.4 który blokuje pobranie folderu metin2_hshield.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...