Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Pbdo-Bot Konfiguracja.

MrCzemuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć

Pobrałem sobie Pbdobota i nie umiem go skonfigurować. Wpisałem passy z forum i passy do konta, ale nie umiem ostawić tych całych taksów Nawet nie wiem o co w tym chodzi. Jeżeli ktoś by mi mógł opisac dość jasno lub nagrać filmik wynagrodzę od 5-10 plusów lub minusów

Dzięki

:)

Edytowane przez MrCzemuJa

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

Na stronie masz już gotowe taski wystarczy pobrać i wkleić do folderu tasks w katalogu z programem, następnie wybrać task, wczytać do konta włączyć play i gotowe. Żadna filozofia. Powodzenia

bugpointblack.png

Opublikowano

Wyskoczył mi błąd z nie wysyłaj. Nie wiem co zrobić. Najlepiej jakbyście nagrali filmik i mi wstawili jak ustawić na bicie na zbieranie i oba na raz :D Narazie dam po 1 plusie bo za bardzo to mi nie pomogło.

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Opublikowano

Okej Lets go ;) wlancz task creator nastepnie wybierz sobie jeden z nich jest tam chyba normal gg i cycle wybierz normal tak jakbys chcial normalnie grac czyli bic alieny i zbierac boxy : potem zaznacz to i daj create new task nastepnie wyskoczy ci wieksze okno

1. mapa wybierz mape po jakiej ma sie poruszac bot :) jesli mozesz wlatywac na x-8 daj najlepiej x-8

2.npc wybierz sobie boss i zwykle (chodzi tu o rodzaj np boss devolarium albo devolarium ) i wybierz sobie aamo z jakiego ma siekac :) najlepiej x-1 rakiety 2026 i jesli masz wyrzutnie to eco10 :)

3.general :) tu ustawiasz cxzy bot ma np. wydawac energie czy ma sie naprawiac i jaka konfiguracje ma uzywac :) jesli chcesz zeby sie naprawial daj sobie na repair i daj tak okolo 60-70 % daj sobie use extra energy jesli nie chcialo by ci sie wydawac samemu energi :) bot zrobi to za cb ;) jesli amsz peta zaznacz "pet" i wybierz mechanizm czy cos tam :) i oczywiscie use roket launch chyba kazdy wie o co kaman ? a jak nie to znaczy automatyczna wyrzutnia rakiet ;)

4. colecttable :) tu najlepiej dac sobie tylko bonus boxy :) ale to tylko na dzisiaj bo jutro dynie sa :):):):):):):):):):):):):):)

Opublikowano

Ok. Taska mam ale jak mam go włączyć do bota i skąd mam wiedzieć ze jest on uruchomiony. Na biobocie to mam wszystko ładnie opisane a tutaj jakieś cuda niewidy.

Opublikowano

ups zapomnialem ci powiedziec :D potem, dajesz tam zeby zakonczycl i wyskoczy ci gdzie amsz zapisac poszukaj pliku task i tam wklej :) a zeby go lwanczyc wejdz na bota i kliknij 2 razy na acc i bedziesz mial tam 5 podstawowych 1 jeden ten ktory zrobiles :)

Opublikowano

No to co pomożecie ? Bedzie u mnie chodził PBDOBOT ?

Opublikowano

No to co pomożecie ? Bedzie u mnie chodził PBDOBOT ?

Nie rozumiem - potrafisz nagrać film, a nie możesz sobie poradzić z prostym botem ? Na początek ściągnij sobie taska na forum ich jest multum i wczytaj do programu, potem będziesz się bawił w swoje taski.

bugpointblack.png

Opublikowano

Buuuu !!! nie mozesz zmieniac x-np 1 na 1-1 :) musi zostac x to 1 blad zaraz ci podam wiecej :)

@edit aaaa ten blad :D latwizna tez tak mialem :) wypakuj go na pulpit jak nie zadziala wypakuj go na pulpit aLE W FOLDERZE JAK NIE ZADZIALA WYPAKUJ GO W BYLE JAKIM folderze na moj komputer albo w moje dokumenty

mi to pomoglo a jak nie zadziala poczekaj ze 2-3 dni :) jak nadal tak bedzie napisz do mr anderson albo do kogos tam z PBDOBOTA :)

Opublikowano

Buuuu !!! nie mozesz zmieniac x-np 1 na 1-1 :) musi zostac x to 1 blad zaraz ci podam wiecej :)

@edit aaaa ten blad :D latwizna tez tak mialem :) wypakuj go na pulpit jak nie zadziala wypakuj go na pulpit aLE W FOLDERZE JAK NIE ZADZIALA WYPAKUJ GO W BYLE JAKIM folderze na moj komputer albo w moje dokumenty

mi to pomoglo a jak nie zadziala poczekaj ze 2-3 dni :) jak nadal tak bedzie napisz do mr anderson albo do kogos tam z PBDOBOTA :)

Nie działa. Lipa.

Opublikowano (edytowane)

to tak jak napisalem pisz do andersona ;)

Net Famework 3.5 załatwił sprawę temat do zamknięcia.

Edytowane przez MrCzemuJa