Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualizacja gry

xxBoBxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja myślę że ściągnąłeś koreańskiego moda xD

a To nie ten ?? :D

Fail. nie moge pobrac moda Wtf cco jest grane 0_O

Ejj mam problem pisze ze cos nie wlasciwe Pack/index co mam zrobic aktualiznowac ??? Prosze o pomoc

Opublikowano

Pobrałem moda za pierwszym razem było all ok a jak wyłączyłem i włączyłem zeby wyłączyć DMG to jak wybieram postać i się ten pasek ładuje to wywala metka ? WTF?

Opublikowano

Mam problem jak odpalam moda to mi wyskakuje : Nieprawidlowa Wersja pliku : pack/index Prosze zaktualizowac klienta przy pomocy patchera mam wcisnac patch uptader ?

Opublikowano

Właśnie! Dodadzą zwierzaki nie wytłumaczą co z nimi i jak. Ta aktualizacja to totalny nie ogar i jeszcze ten bug z dt. Jednym słowem WTF?!

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Właśnie próbuję spatchować metina, ale strasznie wolno pobiera się plik metin2_common_f_8374_13533

macie może ten plik? Transfer mam strasznie mały, od 0 do 5 kb/s

EDIT: Teraz mega szybko się pobiera, mam 0,003 KB/s

EDIT2: Znalazłem lokalizację tego pliku, znajduje się on w głównym katalogu metina i tam jest folder temp. Mógłby ktoś mi go zuploadować na speedyshare np? Stawiam 5 w profilu

PS: Na pw to wysyłać jakby co

sygnaturaaa.jpg

Opublikowano

Jak ktoś ma errora, z indexem, albo nie może pobrać pliku metin2_commonxxxxx

odwiedźcie tą stronę :

http://metin2-team.pl/patch/

to jest oficjalna strona metin2.pl z patchami, ściągacie najnowszą aktualizację, wypakowujecie tam gdzie trzeba, i jest good ! :)

nie ma mnie tu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...