Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Only4You[24/7][Dedyk][60 sl.][survival+rpg][only pro] serwer dla Ciebie !

szajba444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up bezsensowna jest twoja wypowiedź ... co do lwc ... jeśli chce ktoś zarobić i nie stracić itemków musiałby wywalić od spawna 4 tys kratek żeby skrzynek mu nie okradli ... a co do cuboidów na gildie ja np pod nickiem PanEnderman założyłem frakcje a cuba sam kupiłem -.- ale tak czy siak napisze do iXam_M aby rozpatrzył twoją wypowiedź

mca.png

mca.png

Pomogłem ? Kliknij w pajacyka na stronie :

to Cię nic nie kosztuje a pomaga ! Zbieram -- !

Opublikowano

serwer wygląda spx ale co chwile wyłączany i naprawiany

wbiję na serwer ja już będzie wszystko dopięte na ostatni guzik

pozdrawiam

Obecny brak sygny :(

Opublikowano

@Szajba444 Jak ma się skrzynkę na claimie to otworzyć mogą ją tylko członkowie gildii, a tak jak przejmę teren ze skrzynkami to 99% ma LWC i nie można ich otworzyć, a we frakcjach chodzi o zdobywanie łupu. Poco ci cuboid na do frakcji jak masz claimy. Jak masz cuba to przejąć nie można. Ogarnijcie to bo punktem kulminacyjnym wojen frakcji jest zdobywanie łupu a jak skrzynia ma /cprivate to łupu nie ma.

Opublikowano

Jest łup bo ostatnio napadli nas a kolega wziął diaxy i go zabili ;d kilka stacków poszło ... a i dziś założyli nam claima na cuba :( pogadam z iXam

mca.png

mca.png

Pomogłem ? Kliknij w pajacyka na stronie :

to Cię nic nie kosztuje a pomaga ! Zbieram -- !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...