Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Only4You[24/7][Dedyk][60 sl.][survival+rpg][only pro] serwer dla Ciebie !

szajba444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Filip nie znasz się na serwerach, ten serwer jest najlepszy !

Daj plusikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Bo zrobie to czego byś nie chciał ! ( Co?) Najebie się i pójdę spać

Opublikowano

Serwer jest w porządku, ale kilku graczy nie zna zasad wojen frakcji, przez co można łatwo dostać bana. Także połączenie pluginów lwci factions zniechęca mnie do podbijania baz.

Opublikowano

Serwer czasami się sam wyłącza przez bukkit postaramy się coś z tym zrobić ... Pozdrawiam ^^ i został dodany regulamin w którym pisze że nie bijemy z no pvp ! :}

mca.png

mca.png

Pomogłem ? Kliknij w pajacyka na stronie :

to Cię nic nie kosztuje a pomaga ! Zbieram -- !

Opublikowano

Tak w tej chwili będzie z rana bo problemy z bukkitem ale go niedługo rozwiąrzemy problem w tym że sam się offa ... temat :

http://www.mpcforum.pl/topic/474838-problemprosbaserwer-sam-sie-offa-bukkit/ z rana zostanie znowu włączony

przepraszamy za usterki :(

mca.png

mca.png

Pomogłem ? Kliknij w pajacyka na stronie :

to Cię nic nie kosztuje a pomaga ! Zbieram -- !

Opublikowano

Teraz mam dość ważną uwagę dotyczącą pluginów, czy pomyślicie wreszcie nad usunięciem lwc? Gdy skrzynia jest na claimie otworzyć ją mogę tylko członkowie gildii, gdy damy /f owner [nick] skrzynie będą mogli otwierać tylko admini/mody/wybrane osoby z gildii. /f owner działa na obszar 1 claima. Myślę że powinniście dać jaką osobną rangę np. mieszkaniec i dać tam mu prawa do lwc i cuboidów. Czemu to piszę? Zdobyłem wczoraj teren gildyjny ze skrzyniami ale są zabezpieczone więc nie mam z tego nic. Bezsensowne jest także dawanie cuba na tereny gildii, jak są przecież claimy. Od tego może zależeć ilość graczy. Większość z nich będzie chciała grać na frakcjach ale przy zdobywaniu terenu zabezpieczonymi skrzyniami stanie się to bezsensowne. Na jednym serwerze liczba graczy wynosiła 10/40, nie chcieli tam grać przez LWC, po usunięciu liczba wzrosła do 35/40 (nie pytajcie mnie jaki to serwer). Rozpatrzcie tą sprawę bo to mnie zniechęca do gry na frakcjach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...