Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kbot...

anyysz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam do was pytanie, bowiem dzis normalnie bociles sobie, az tu bot stanal i nic.. nie da sie wejsc na zadne z kat w Kbocie wczytywanie zatrzymuje się po "Get serwer List.." prosze o szybką odp .. :) z Gory dzzieki :)

ps. wy wszyscy macie taki problem ?

Edytowane przez anyysz
Opublikowano

pewnie by Ci ktoś już odpisał ale piszesz nie w tym dziale... Jaki w tym poradnik ?

dobra ziomus, napisalem w zlym dziale ale to nie pretekst zebys upominajac mnie nabijal sobie posty. ..

wlasnie normalnie loguje sie na konto... normalnie moge grac "recznie" re- installowalem Bota ... dlatego pytanie czy inni uzytkownicy tego bota maja moze taki sam problem, czy dziala im normalnie ....

Opublikowano

tak czasami bywa z Kbotem ;) to nic nienormalnego ;) jesli ci sie zaptrzymuje na cheching licensing toi musisz czekac ;) serwer licencji przeciazony i tyle ;) niekiedy czeka sie 2 -3 minuty a niekiedy 2 -3 h ;)

Pozdrawiam Polandxxdd :)<3

Opublikowano (edytowane)

tak czasami bywa z Kbotem ;) to nic nienormalnego ;) jesli ci sie zaptrzymuje na cheching licensing toi musisz czekac ;) serwer licencji przeciazony i tyle ;) niekiedy czeka sie 2 -3 minuty a niekiedy 2 -3 h ;)

Pozdrawiam Polandxxdd :)<3

dzieki wielkie, ale mam tak od wczoraj... zatrzymuje sie przy "Get server list" i po chwili anuluje logowanie, od wczoraj proboje co jakis czas praktycznie o róznych porach dnia i zawsze to samo.. na każdym koncie ?

ps. dodam rownież, ze BioBot dziala normalnie ..?

pytanie sie tyczy szczegolnie uzytkownikow Kbota, czy na ta chwile Bot u nich dziala normalnie ?

Edytowane przez anyysz
Opublikowano

dzieki wielkie, ale mam tak od wczoraj... zatrzymuje sie przy "Get server list" i po chwili anuluje logowanie, od wczoraj proboje co jakis czas praktycznie o róznych porach dnia i zawsze to samo.. na każdym koncie ?

pytanie sie tyczy szczegolnie uzytkownikow Kbota, czy na ta chwile Bot u nich dziala normalnie ?

Mam to samo co ty

10 more

Opublikowano

czyli biobot mci dziala a kbot nie ? e tam :D serwer licencji albo wylanczcony albo przeciazony :) modek albo kidek close temate :D

Opublikowano

mozna zamknac pod warunkiem, ze konsument KBOta mi powie czy ma taki sam problem czy tez nie.. Bio Bot dziala, ale wg mnie jest on beznadziejny i nie nadaje sie do uzywania.. rowniez ze wzgl na wykrywalnosc ..

Opublikowano

Mam ten sam problem :( Jeden koles pisał mi ze jest aktualizacja serwera Kbota i dlatego nie działa :(

w tym calym temacie tylko takiej odpowiedzi chcialem.. bardzo mozliwe, ze ruski aktualizuja bo BP zmienilo strone startowa, wiec moze miec to cos wspolnego.. chodzilo tylko o to czy tylko ja mam cos nie tak czy wszyscy ;)

plz o CLOSE :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...