Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eyo a więc mam parę pytań na temat Eternia Dekaron:

1. Jaki jest tu maksymalny level?

2. Czy po resie postaci statystyki zostają?

3. Czy za reset dostaje się dodatkowe pointy do rozdania?

4. Istnieje shop z itemami sety/weapony wysokolewelowymi? Jeśli tak to jaka lokacja?

5. Czy jest Skill Hack na Eternia Dekaron?

6. Czy skile po resie sie zachowują?

7. Jakie sa raty na pranie itemków (pranie - przyzwyczajenie z Mu Online tak naprawde chodzi o podnoszenie itemu).

8. Słyszałem, że bardzo łatwo jest załapać bana za lurowanie na haku bo na każdym subserwie są jacyś GMi i ciągle monitorują mapy wysoko lvlowe. Prawda czy ściema?

To by było na tyle. Czekam na odpowiedzi. Na ich podstawie wysnuję next pytanka jeśli coś będzie mnie intrygowało.

Pozdrawiam.

Have Fun.

predatoractionmuwe1.gif
Opublikowano

1.200

2.Tak

3.Można zrobić 2 resy szybszy na 170 lvlu za niego dostajesz 30pkt i na 200 lvlu za tego masz 300 pkt niemusze mówić co jest leprze xD.

4.Nie na całe szczęście xD

5.Pewnie jest ale niestety nieposiadam go.

6.Tak

7.Do +5-6 wchodzi nawet łatwo potem się zaczynają schodzy niepamiętam dokładnie ile ma sie % na suckes.

8.Zapewne prawda ale widziałem sporo haków którzy legalnie się tam bawią kwestia szczęścia albo humoru GMa xD

Dodam jeszcze że warto się zastanowić czy gra jest godna naszej uwagi chodzi tu o małą rzecz z Dshopu my normalni gracze mamy prawo nabić maksymalnie 5 resów a VIPy mogą mieć ich aż 10/ Niema opcji aby im jakoś dorównać ja z tego powodu przestałem tam grać niema sera poprostu to rozwala klimat serwa.