Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z KBot

DarkOrbit99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z Kbotem.

Dokładniej ze zbieraniem boxów, jestem zarejestrowany na tym jabber.org mam licencje wykupioną, loguje sie na te konto i włanczam bota na boxy. Po paru chwilach wyskakuje mi ramka Captha i trzeba wpisac kod.

Mam konto na jabber z kolegą bo jest na 2 ID kont kupiona jego i moją.

Jego działa mój nie, a nie chce kupywac odgadniec kodów. Może mi ktoś pomóc?!

Prosze o pomoc bo nie mam x4 od 2 tyg a nie mam zamiaru wiecej kasy pakowac w DarkOrbit.

Opublikowano

kbot nie zbiera mi boxów bo caly czas wyskakuje ramka z Kontrola bezpieczenstwa i trzeba wpisywac kod ... a ja chce bez wpisywania mojemu koledze dziala bez wpisywania kodu a mi nie . mam ustawione nie pokazuj to mi nie pokazuje ale tez w ogole nie zbiera boxow choc sa zaznaczone w opcjach

Mam ibota wykupionego na te ID jeszcze czy to ma jakies znaczenie? ibot jest do 28 paź. jak cos

Opublikowano

system ? operacyjny do kompa? jak tak to ja mam Win 7 a on ma Viste

A co do Captcha nie chce kupywac bo tylko ładuj i ładuj kase a wpisywac ile mozna ja chce na noc zostawic jak nie bylo tych kodów na ibocie latałem po 20h dziennie na boxach podwójnych i zawsze jakies wrota wpadly

Opublikowano

Odpowiedziałeś sobie na pytanie praktycznie... Trochę ludzi skarży się na captcha na Win 7... Na Viscie i Xp rzadziej się zdarzają (sugeruję się forumowiczami ).

10 postów - V

20 postów - V

30 postów - V

50 postów - V

100 postów - X

200 postów - X

500 postów - X

Zbieram LUBIE TO na moim profilku ^^

Opublikowano

Przeżywacie to jak Murzyn zime

a co do sugesti wobec innych userów im starsze konto tym mniej capthy .

nowe konto = captha non stop lub co jakiś czas

stare od 6miesięcy do 1-2 lat w DO zero capthy

Opublikowano

tak wy kupujecie bota za kase potem te dodatki by program sam przepisał kod , a potem narzekacie ze hajs wydajecie

Opublikowano

akurat to kolega mi zasponsorował ale mniejsza z tym chodzi o to ze jemu zbiera bez wpisywania capthy a mi nie a ty mi wyjeżdzasz z tekstem "tak wy kupujecie bota za kase potem te dodatki by program sam przepisał kod , a potem narzekacie ze hajs wydajecie "

Nie no sory mam 19lvl fe 26 PP i dam na bezplatnego bota by dostac bana w 1 h pozdro

Opublikowano

Nie sugeruję żebyś go używał... Ja używał sobie już 3 tygodnie i żadnego bana ale mniejsza z tym... Konto mam od 3 lat i zadnych captchy nie mam, więc ja już nie spamuję bo nie znam odpowiedzi ;)

10 postów - V

20 postów - V

30 postów - V

50 postów - V

100 postów - X

200 postów - X

500 postów - X

Zbieram LUBIE TO na moim profilku ^^

Opublikowano

Ja używałem biobota co mam z tego ?

4 konta fe na 4 różnych serverach, kazdy ma max skylab i 50PP

jedyne czego brak to designów do dronów i po pare lf4 do kompletów

Opublikowano

akurat to kolega mi zasponsorował ale mniejsza z tym chodzi o to ze jemu zbiera bez wpisywania capthy a mi nie a ty mi wyjeżdzasz z tekstem "tak wy kupujecie bota za kase potem te dodatki by program sam przepisał kod , a potem narzekacie ze hajs wydajecie "

Nie no sory mam 19lvl fe 26 PP i dam na bezplatnego bota by dostac bana w 1 h pozdro

Być może twój kolega ma stare, nie podejrzewane o bocenie konto... tak jak ja wygrzebałem sobie konto z 400 dniami od rejestracji i ani jednego captchaa :D

Aktywny w dziale Dark Orbit...

Opublikowano

ja w ostatecznosci pogadam z Dilerem:) może on coś mi pomoże

Co Ci Diler pomoże? Może znajdzie mocniejsze dla Ciebie? U mnie jest tak samo. U mnie Captcha nie wyskakuje a u kolegi non stop i jakos bez skrzynek daje sobie radę. Nic na to nie poradzisz chyba że wykupisz kody na CaptchaTrader ale ty nie chcesz nic wykupywać więc skończ z boceniem. KBot/Ibot/PBDOBOT nie przepisują kodów automatycznie póki nie będą wykupione kredyty na CaptchaTrader.

Opublikowano

Przeżywacie to jak Murzyn zime

a co do sugesti wobec innych userów im starsze konto tym mniej capthy .

nowe konto = captha non stop lub co jakiś czas

stare od 6miesięcy do 1-2 lat w DO zero capthy

Konto 5letnie prawie, i i tak sa captchy ;o

EXPmIpC.gif

Opublikowano

narazie to bije range leje na boxy poczekamy zobaczymy kbota mam na zawsze wiec mi to lotto ale nie bede mial x4 chyba że za uri z alienów z 3-2:P

na 19lvl 600k alienów wbite:) i szer pułk;p niedlugo bedzie pułk to sobie poszaleje może i coś $ dam:P narazie leje na to nie ma boxów bedą alieny ale szkoda mi bo bedą dynie:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...