Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Filmiki Kolegi ;]

Gość Owned!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym wam pokazać filmiki mojego kolegi. Uważam, że bardzo dobrze je montuje, ale jestem ciekaw jak wy to ocenicie.

Parę osób już to widziało ^^.

Frag movie innego kolegi xD :

http://www.youtube.com/watch?v=WO3kZ64R9qs

Trailer klanu jeszcze ze starą nazwą :

http://www.youtube.com/watch?v=1o17SQDQ1gA&feature=channel

No i frag movie też ze starą nazwą klanu ;] :

http://www.youtube.com/watch?v=FN3Bfb-HhSo&feature=related

Jeśli ktoś stuntuje w sa:mp to zachęcam do obejrzenia jego filmików w profilu :]

Oceniajcie edit. I tak, pedo bear na filmikach to ja. Właśnie zaczynamy robić nowe frag movie, ale to będzie dobre :]

Opublikowano

No no ciekawe i fajnie zrobione ;)) wiecej filmikow i czekamy na Twoj filmik Owned!

9Dragons Veteran Player <--- DB8 WT Hybrid

Jeśli masz jakieś pytania na Temat 9Dragons zapraszam do działu 9D lub Napisz PM, na pewno odpowiem. :)

Opublikowano

noo... xD co do samp'a to nieźle koleś popierdala. ;D Ja tylko potrafie na motorku postuntować. ;s

A cs mnie jakoś nudzi, wole warrock'a ;d ale filmiki spoko ;P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Slaba jakosc :P....Niech robi w HD :D.........Ja robie filmiki bardziej na jakosc obrazu......On uzywa Adobe After Effects ?...Bo czyms takim, mozna zrobic, takie cuda ;)

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

narazie ogladalem tylko 1 filmik bo innych mi sie nie chce xD za montaz dam 5/5 ale za sama gre 1.5/5 wiekszosc akcji to zabicie 1 goscia... ale sam montaz byl fajny ^^

Opublikowano

ja pierdole nie grac w cs bo ma chujowa grafe... ja sobie nie wyobrazam zeby cs 1.6 inaczej wygladal bo pewnie by to byl jakis syf a ten cs ma swoj klimat

Opublikowano

My z kumplami bedziemy robic filmiki krotkometrazowe w pazdzierniku, gangsterka w kartonowym samochodzie kolo mcdrive, zapodam linki jak ukonczymy prace :). Co do tych filmikow to nawet mi sie ogladac nie chce. Zobacze pewnie bez sensowne frag movie, jak zawsze. @patrzcie na moja sygne, mialem rofla przez to na 5 min xD

Opublikowano

Film jak najbardziej mi się podoba.

Cs jest grą która ma bardzo długą historie, nieważna jest grafa,dźwięk ,chodzi tu o wspaniały klimat, którego brak w dzisiejszych fps. Klimat niszczą rożnego rodzaju premki ,kredyty itp. a szkoda!

beeeesygnacopy.png
Opublikowano

No fajne moze byc ;)

Owned! Maikel^^ :O Takie same avatary

C:S zawsze bedzie gora; )

Fajnie zrobione

@up

czemu skill low :OxD

30364378.png

Opublikowano

Skill low bo to było kręcone jak zaczynaliśmy z cs'em ;P.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...