Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Faq

Santarius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Faq coming soon. Aktualnie dokańczamy to na gg, więc nie pisać nic o błędach w tekście. ~~Owned!

Pytanie 1.

{Owned!}gdy wlaczylem gre i probowalem się zalogować na jednym z serwerow wyskoczyla mi informacja "block login" co mam zrobic?

{Santarius}Wybrać któryś z młodszych serwerów, gdyż na starszych jest blokada dla nowych kont. Mimo że nie jest to reguła, to zazwyczaj tak jest.

Pytanie 2.

{Owned!}zalogowalem sie do gry i nie wiem ktora postac wybrac.

{Santarius}To zajrzyj Tutaj!

Pytanie 3.

{Owned!}nie mam pomyslu na nick. moze jakies rady?

{Santarius}Zajrzyj tutaj

Pytanie 4.

{Owned!}na poczatku gry dostalem tylko podstawowa bron. gdzie moge zdobyc lepsza?

{Santarius}Lepszą broń możesz zdobyć na wiele sposobów. Z misji, może ci wypaść z potwora, możesz ją kupić za zdobyte yang u handlarza

Pytanie 5.

{Owned!}widzialem jak innym pali sie miecz, otacza ich cos kolorowego. gdzie moge zdobyc takie moce?

{Santarius}Na 5 poziomie postaci można wybrać swoje umiejętności, które są opisane tutaj

Pytanie 6.

{Owned!}w sklepie widzialem miecze i zbroje +6, +7. jak moge podwyzszyc poziom mojego przedmiotu?

{Santarius}Kowal za odpowiednią ilość yang (złota) może ulepszyćtwój przedmiot, a na wyższe poziomy, na przykład na +7 będzie też postrzebny jakiś przedmiot, Ale uważaj! Kowal może zniszczyć ulepszany przedmiot nieodwracalnie'

Pytanie 7.

{Owned!}biegajac po mapie zauwazylem dziwne, świecące kamienie. do czego to sluzy?

{Santarius}Są to kamienie Metin, dropią z nich cenne księgi i kamienie

Pytanie 8.

{Owned!}wiele osób stoi przy wodzie i lowi ryby. gdzie moge dostac wedke?

{Santarius}U rybaka, ale trzeba mmieć przynajmniej 30. poziom postaci

Pytanie 9.

{Owned!}w sklepach innych graczy widzialem miecze i zbroje z kamieniami. gdzie moge je dostac i jak je dodac do przedmiotow?

{Santarius}Kamienie mogą wypaść z Kamieni Metin, a dodaje się bardzo łatwo, przeciągasz kamień na broń i klikasz dołącz. Istnieje spora szansa, iż kamień nie zostanie umieszczony pomyślnie.

Pytanie 10.

{Owned!}jak moge zarobic na niskim lvl?

{Santarius}Rób misje, bij kamienie metin, a przy odrobinie szczęścia szybko zarobisz.

Pytanie 11.

{Owned!}jak moge zdobyc konia?

{Santarius}Po zdobyciu 25 poziomu musisz udać się z medalem konnym (który możesz zdobyć od małp, lub kupić od innych graczy) do stajennego, i zrobić misję na konia

Faq coming soon. Aktualnie dokańczamy to na gg, więc nie pisać nic o błędach w tekście. ~~Owned!

reklama RMCF1902

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...