Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Błąd !

MeM aka KaM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem z CA : włączam grę robi się czarny ekran i wywala do Windowsa i pokazuje taki błąd :

bladnh.png

I o co z tym chodzi ? Pojawia się tak za każdym razem i nie mogę odpalić... :(

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano (edytowane)

jakiego mas zkompa ?

procesor i karta graficzna jaka ? procesor lub karta z intela?

Edytowane przez ILoveVomitI

ehh.:)

Opublikowano

jakiego mas zkompa ?

procesor i karta graficzna jaka ? procesor lub karta z intela?

Mam netbooka :

Procesor : Intel Atom CPU N270 @ 1.60GHz 1.60GHz, 0.98GB RAM

Karta Graficzna : Mobile Intel 945 Express Chipset Family 224MB

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano (edytowane)

Mam netbooka :

Procesor : Intel Atom CPU N270 @ 1.60GHz 1.60GHz, 0.98GB RAM

Karta Graficzna : Mobile Intel 945 Express Chipset Family 224MB

Masz strasznie słabego kompa...; / karta graficzna to tragedia..nie pograsz na niej...

Ale sprawdź jeszcze czy masz poprawnie zainstalowane sterowniki karty graficznej i czy obsługuje ona Transform and Lighting...

Definicja Lighting & Transform

Operacje przetwarzania położenia, kształtu i oświetlenia przedmiotów, z których składa się obraz w grafice trójwymiarowej. Zwykle wykonywane są przez procesor komputera. Niektóre karty graficzne mają jednak specjalny układ, który zajmuje się tego typu operacjami. Pozwala to odciążyć procesor komputera oraz magistralę AGP. W takim wypadku procesor przesyła przez AGP do karty graficznej nie kompletne informacje o wielokątach, z jakich składa się obraz, lecz znacznie mniejszą ilość surowych danych

Edytowane przez ILoveVomitI

Opublikowano

Masz strasznie słabego kompa...; / karta graficzna to tragedia..nie pograsz na niej...

Ale sprawdź jeszcze czy masz poprawnie zainstalowane sterowniki karty graficznej i czy obsługuje ona Transform and Lighting...

Definicja Lighting & Transform

Operacje przetwarzania położenia, kształtu i oświetlenia przedmiotów, z których składa się obraz w grafice trójwymiarowej. Zwykle wykonywane są przez procesor komputera. Niektóre karty graficzne mają jednak specjalny układ, który zajmuje się tego typu operacjami. Pozwala to odciążyć procesor komputera oraz magistralę AGP. W takim wypadku procesor przesyła przez AGP do karty graficznej nie kompletne informacje o wielokątach, z jakich składa się obraz, lecz znacznie mniejszą ilość surowych danych

Jak patrzyłem na minimalne wymagania to powinno ruszyć... A i obsługuje Lighting & Transform :

To jest ukryta treść, proszę

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

ruszyć Ci przecież rusza...tylko masz problemy z grafiką bo masz za słabą kartę graficzną...sprawdź sobie jeszcze sterowniki...czy masz najnowsze...przeczyść kompa programami typu CCleaner, tuneUp...

Opublikowano

ruszyć Ci przecież rusza...tylko masz problemy z grafiką bo masz za słabą kartę graficzną...sprawdź sobie jeszcze sterowniki...czy masz najnowsze...przeczyść kompa programami typu CCleaner, tuneUp...

Sterowniki mam najnowsze, czyściłem CCleanerem i TuneUp Utilities 2011 i wciąż ten błąd. :( Na to wygląda, że nie pogram sb... <_< :(

xKaMaSx

exMod

Memory

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
No nie taki stary zmniejszyłem i wciąż to samo... Ale już mam wyje***e... Temat można usunąć lub zamknąć.

Zamykam na prośbę autora. Jak coś to PW.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...