Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey Guys It's Me Again,

i did evrything that you asked me at "CSV HACKS" but i have a lot of problems:\

1)Mobs Run Near Me(In Trainer They Run At Line And Its PERFECT!)

2)If Too Much Mobs(more that 20) This What Happening:

*)Skill Hack Start Work Very Bad(Attack Only 3 Times, But Usually 6)

*)D/C

Please Help Me!!!

http://img136.imageshack.us/i/trainer.jpg/

http://img151.imageshack.us/i/csva.jpg/

-----------------------------------------

Hey tych jest to mnie, i że zwrócił się Pan uczynił evrything mi się w "CSV dla", ale mam wiele problemów: \ 1) Mobs kursują niedaleko mnie (w Trainer oni pracować na linii i doskonała!) 2) w razie zbyt dużo Mobs (ponad 20) to Co dzieje: a) Umiejętności Hack rozpoczęcie pracy bardzo zły (Napad tylko 3 razy, Ale zazwyczaj 6)

*) D/C Proszę pomoże mi!!!

Opublikowano

Hmm its typikal when net have some problem with transfer moobs dont be on one line that problem is many times in radio net type. Anyway thats any problem in both type of concetration of moobs you hit all of them on any AOE skill even that moobs in far way from harracter. Other reason can be on data of cheats Makers of them are difrent so they can give some difrent options in There. About DC i dont sure if you have crash of the game thats hapen many times dont worry 20 moobs its not bad if you have DC you net can work bad or you dont configure net card you must change option there in Cheksum offload from Enable to Diseable that help with DC and Crash. If you dont have there option with name Cheksum offload (not all card have that) try some other option below in 100% some of them will work like this.

Opublikowano

i'll try,

but still my i lure now 50mobs ya its good but i saw that people can lure more that 90 mobs and that is crazy and i want too(50mobs give me 1%-2% each mob 5K exp and im luring 50-55 and i want to lure more)

any more help?

sorry that its not on polish but im not home and i dont have any way to tranfor the text to polish.

Opublikowano

Bez urazy ale na speed hacku można zrobić SS i widać kto tam biegnie cały pic hackowania polega aby robić to na terenie gdzie nikogo niema i tyle phyton itp tam niejest sporo ludu szczególnie za bramą. I niełudźmy się że jak widzimy kogokolwiek niedaleko nas to kończymy z hackowaniem uciekamy albo szybko rozłączamy gre niespotkałem się jeszcze z motywem aby ktokolwiek hackował koło normalnych graczy tak aby oni to widzieli no jakby był to napewno już niegra tą samą postacia xD. A pozatym to jest jego decyzja chce mieć więcej lure coś za coś to on sie musi liczyć z tym ryzykiem jakie na siebie stawia jego wybór.

Opublikowano

OMG to ładnie śię wkręcasz ;3 Jak najbardziej jestes widzialny. Tyle że poruszasz się na tyle szybko że nikt nie odczyta twojego nicka a SS trudno zrobić.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

Jako że poruszasz się 2,4,8,12x szybciej to gra rejestruje twoje położenie co jakiś czas a nie ciągle w przypadku gdy nie używamy "speed",biegnąc nas nie widać chyba że:

1)Mamy laga

2)gra zarejestruje nasze położenie

3)ktoś ma dobrego PC i jest blisko serva

4)A co do tego że uciekamy przed kimś żeby nas nie złapał,gdy się ruszymy to nasza postać w tym samym miejscu ponieważ gra nie zarejestrowała że wykonaliśmy ruch.Tak więc speedhack nie daje 100% pewności że was nie złapią :) GM zawsze was widzi :D

Opublikowano

Tak to brzmi sensownie ale jeżeli masz łącze 2mb to zapewniam cie ze na speedzie 4x widać jak płynnie się poruszasz. Speed w tym hacku nie jest zbyt szybki więc ryzyko jest większe. Jak zwiększy się speed hacka to serwer bedzię widział naszą pozycję w zbyt dużych odstępach czasu i będzie dc. Nie czujcie sie jak bogowie z tym speedem bo to na serio nie jest bezpieczne.

My minions mwaahahahaha :>