Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie może jakiś wzór cyrografu jak wygląda, coś co mógłbym wydrukować. Oczywiście nie wieże w te pierdoły ale moi koledzy jak najbardziej.

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

A przepraszam do czego Tobie to potrzebne,chcesz podpisać z kimś pakt?? :), :)) Bez urazy.

Oj oj , do czego mu potrzebny to już jego sprawa :)

buzersygna.png
Opublikowano

Każdy wie że to filmy i literatura uświadomiła nam że istnieje coś takiego jak pakt z diabłem... dobra przyznaje że literatura antyczna też o tym pisała ale kto o zdrowych zmysłach myśli że jeśli podpisze takie coś to będzie mu się lepiej żyło... Poprostu hallowen się zaczyna i melanżuje z kumplami. Wpadłem na pomysł podpisania takiego cyrografu całą ekipą a że oni jednak więżą w to trochę będzie zabawnie :) dzięki qps666

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano (edytowane)

Moze i mozna podpisac Cyrograf, ale po co Szatan ma go podpisywac z kims kto i tak trafi do piekla ?? :D

Edytowane przez robozoro
Wierzysz w czary? Masz czar goryczy wypij. 

Wierzysz w dary? Masz dar pierdol czary idź z tym ...