Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sroking Loot

Jogobella

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż jak w temacie, zabija mi mobka, bot biegnie do loota a tu po drodze seria zawiech postac sie zatrzymuje biegnie zatrzymuje biegnie i tak jest non stop, próbowałem wszystkiego aby temu zapobiec nie znalazłem rozwiązania tak więc prosze o pomoc na forum. To mnie bardzo irytuje poniewaz bardzo spowalnia expienie. Ktoś zna powód?

@Edit

przepraszam że nie napisałem tego w temacie o problemach :/ poprostu go nie zauważyłem....

final-fantasy-vii-top-10-characters-20080325112110792-000.jpg

Life is brutal

Opublikowano

U mnie było tak samo jak masz wykupionego tego asistant packa to tego niema ja poszedłem na rozwiązanie ze kupiłem grap peta i nie muszę biegać sam po lota :P

Opublikowano

a to cwaniaki specjalnie pobugowali zeby kupic assistanta :/

mam silki na grab peta ale mi szkoda wykupywac go jak mam loota w bocie :/

jakieś inne rozwiązania oprócz assistant paxa?

final-fantasy-vii-top-10-characters-20080325112110792-000.jpg

Life is brutal

Opublikowano
Otóż jak w temacie, zabija mi mobka, bot biegnie do loota a tu po drodze seria zawiech postac sie zatrzymuje biegnie zatrzymuje biegnie i tak jest non stop, próbowałem wszystkiego aby temu zapobiec nie znalazłem rozwiązania tak więc prosze o pomoc na forum. To mnie bardzo irytuje poniewaz bardzo spowalnia expienie. Ktoś zna powód?

@Edit

przepraszam że nie napisałem tego w temacie o problemach :/ poprostu go nie zauważyłem....

mam taki sam problem czasem pomaga wyłączenie i włączenie bota na konsoli bota oczywiście, inna rada to wybieraj spoty gdzie moby pojawiają się blisko siebie :D

• Dodaj nową pozycję...